Iránnak van egy titkos fegyvere – derül ki egy most közzétett videóból. Nem, nem atom: inkább Charlie angyalai. Az iráni terrorellenes különleges erők, a NOPO része az a női osztag, melyről most tettek közzé videót. Tagjait, akiket főként túszmentő akcióknál vetnek be, az iráni média “rendőrnő nindzsáknak” hívja. Keveset tudni róluk, így igazán rendkívüli és ritka lehetőség nyílik most arra, hogy bepillantsunk harcművészeti és lövőedzésükbe.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Kezdik az eddig szankciókkal elszigetelt Iránt, megismertetni a világgal. 2016 Január 1.-től, ők is kilépnek a világpiacra. Az olaj tartaléka hatalmas. Zuhan is az üzemanyag ára.

Csak attól félek, hogy a háború a Közel-Keleten kiszélesedik. Törökország, így is keményen nyomul. Irakba páncélosokkal hatoltak be. Könnyen, ismét Irak-Iráni háború jöhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.