"Csak elképzelni tudom, milyen lehet most muszlimnak, és egyben üldözöttnek lenni" - kezdte Mark Zuckerberg bejegyzésében, ahol fellépett az iszlám vallásúak üldöztetése ellen.

Zsidóként a szüleim arra tanítottak, hogy ki kell állni minden közösségért, amit támadás ér. Akkor is, ha téged ma nem ér támadás, mert idővel bárki szabadsága elleni támadás mindenkit meg fog sebezni

- írta és hozzátette:

Muszlimként mindig szívesen látunk itt a Facebookon, harcolni fogunk azért, hogy megvédjük a jogaidat, hogy békés és biztonságos környezetet teremtsünk.

A Facebook-alapítója szerint gyermeke születése sok reményt adott neki és amíg a jót látjuk egymásban, jobb világot építhetünk mindenki számára.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Freewolf: :DDD Nem unjátok még ezt az akadémiai magaslatokat karcoló "mindent vivő" érvet? Elég kínos, hogy Magyarország szerencsétlenebb intelligenciájú része ennyit bírt fölfogni az egész migránskérdésből.

Bár nyilván a magadfajtát nem az zavarja, hogy mi kínos és mi nem, hanem, hogy nem mindenki olyan kínos, mint ti. Muszlimnak lenni pl. egyáltalán nem kínos, ahogy zsidónak sem, szomorú, de ez van.
Strong
Sikeres emberek általában attól sikeresek, hogy képesek más fejével gondolkodni.
Elvonatkoztatva erről a francbookmágustól csak annyi a véleményem:

- A muszlim (hit és politika egyaránt) viszont holtan akar látni minden zsidót. (mindenkit aki nem iszlámhívő)

illetve egy utolsó szösszenet: Kedves Zuck&berg úr: ön szívesen megszólít egy ámerikában élő muzulmánt miközben az a koránból olvas fel, és talán el is beszélget vele...
ellentétben bármely iszlám országgal, ahol ha bibliát találnának önnél, bizony akkor lájkolt utoljára...
almalibre
Ez szép, mit meséltek anyuék a palesztinokról? Ja, hogy azok kivételek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.