"Kormánybarát popénekesként" minősítette Ákost a Reuters, amely beszámolt a Telekom és a kormány legújabb harcáról.

A hírügynökség írt ügy előzményéről is: nevezetesen arról, hogy Ákos szerint a nők dolga valakihez tartozni és szülni.

Az AFP is felkapta a legújabb magyar botrányt: ők Lázár János Kormányinfón elhangzott szavait is idézik, mely szerint "sokkolta őt a Telekom véleménydiktatúrája", tehát az, hogy a cég szerződést bontott Ákossal a nőket érintő kijelentése miatt. Emlékeztetnek Kövér László házelnök szavaira is, hogy a politikus szeretné, ha a nők az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha "unokákat szülhetnének". Az AFP azt is kiemeli: a magyar kormányban nincs egyetlen nő sem, a magyar törvényhozásban is csak 10% az arányuk, míg az EU-ban ez 23%.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
ha esetleg kivonul az összes német befektető nagy szarban lesz az ország!! a kis senkiházi miatt nagyot bukik mindenki!! de remélem akkor a qrva fidesz is megy a picsába!!
Mobil123
ha esetleg kivonul az összes német befektető nagy szarban lesz az ország!! a kis senkiházi miatt nagyot bukik mindenki!! de remélem akkor a qrva fidesz is megy a picsába!!
Kofoka
@Mirabilis: Az még hagyján, hogy magukat, de sajnos mind ezt utána úgy interpretálják, hogy az országot... Pedig jó lenne, ha már tisztába jönnének azzal, hogy ők nem egyenlők Magyarországgal...
Rózsika Hatházi
Nékem a hócipém tele van, ezzel az óvodás stílussal. Valaki elvette a homokozóvödrömet, ezért én majd jól elveszem a kislapátját! A szomorú az egészben nem ez, mert már immunisak vagyunk a fityisz hülyeségeire, hanem az, hogy mi is beállunk a sorba és ezen rugózunk napok óta. Miközben a maradék fél szemünket is kilopják. Térjünk már észhez! Ki a faxom az, az ákos, meg a kövér, hogy ekkora perpatvart kell generálni, két elmeroggyant kijelentéséből. Ezek alapból hülyék, nem muszáj beállni a sorba! Azzal kellene foglalkozni, ami a háttérben van. Mert, az nekünk biztos nem lesz jó. Ezzel, megint terelnek, a magyar meg rácuppan, mint bolond borjú az apja faxára.
cs.n.
És persze a német DPA hírügynökség is, elvégre német többségi tulajdonú cégről van szó.
Mangu
Nem a FIDESZ védelmében, mert az önmagáért beszél, már annak aki érti őket. Közbeszerzés nyerés feltételekkel, korrupcióval, aztán csodálkoznak, ha visszanyal a fagylalt? Érdekes, de nincs tudomásom, hogy nagycsaládosokat szponzorálna a Telekom (őket kizáratták a közbeszerzési alkuból?). Naiv bagázs (Telekom, média).
cs.n.
A DPA azt írja róla, hogy "egyike a kormány által favorizált művészeknek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.