Ferenc pápa elismert egy második, Teréz anyának tulajdonított csodát, így a nővért már akár jövőre szentté avathatják. A csoda nem volt más, mint egy agydaganatos brazil férfi megmagyarázhatatlan gyógyulása.

Teréz anyát 2003-ban avatták boldoggá, ezt volt az első lépés a szentté válás útján. A boldoggá avatáshoz egy csoda is elég, a szentté avatáshoz már kettő kell. A szegényekért fáradhatatlanul dolgozó Nobel-békedíjas nővér 1997-ben halt meg.

Most már szinte biztos, hogy szentté avatják Teréz anyát

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha valaki, akkor Teréz anya megérdemli !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ha Teréz anya most élne Magyarországon és felemelte volna a szavát a Fidesz egyes intézkedési ellen, akkor nem szent hanem Soros és EU bérenc ballibsi lenne.
Levendula
Engem is szentté avathatnak nemsokára... csoda, hogy be tudom osztani azt a pénzt, amit havonta keresünk...
Fradigege
Albán, keresztény és anya??? Gyereke van? A felcsúti rémszörny ezt nem türheti! A Vatikántól követelem a szerződésbontást! A nyája ne számítson trafikra! Ezzel a múlttal felelni fog don Viktórió de la Felcsút előtt és nem tűrjük azt, hogy nem hozza nyilvánosságra, hogy miből tartotta fenn magát. Ezért nem adunk TAO támogatást a Vatikánnak. Hiába is erőlködik. Nem lesz stadion!
Lepényleső
Engem az érdekel,hogy mikor lesz már ovi szentté avatása,ha már egyszer kezdeményezték?
simmering73
@Lepényleső: Az első csoda az volt, hogy a lenyult manyup pénz után hatalmon maradtak. Ekkor avatta boldoggá a birkanyáj. Most várják a második csodát a szentté avatáshoz.
justhpeter
Teréz anya megérdemli, de nem kellene egy geci tetvet Teréz anyával egy oldalon emlegetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.