Magyarországon megbüntettek egy vállalatot, mert egy kormányközeli zenész világnézetét merészelte kritizálni – olvasható a Der Standard című osztrák napilap szombati számában. A lap szerint mindennek az az üzenete, hogy aki Magyarországon “morog”, az számolhat a kormány haragjával.

A Der Standard szerint ebben az a tragikus, hogy a magyar emberek többsége támogatja vagy tudomásul veszi Orbán kormányzását. Európa többi részén működő civil szervezeteknek, szakszervezeteknek, pártoknak vagy vállalatoknak azonnal meg kellene fontolniuk, hogy miképpen lehetne a magyar civil társadalmat feléleszteni.

Nyugati sajtó: "Tragikus, hogy a magyarok többsége belenyugszik Orbánba"

Eközben a Süddeutsche Zeitung című német lap arról ír: a demokrácia leépítése Lengyelországban olyan gyorsan zajlik, hogy a pesszimisták is meglepődtek, és még Orbán Viktor magyar kormányfő sem volt ennyire hatékony 2010-ben, amikor másodszor hatalomra került, pedig ő "azért nagyon sietett".

Brüsszelben és nyugat-európai fővárosokban meg is jelent az aggodalom, hogy Lengyelország “a magyar modellt utánozza”, de ez nem sikerül majd, mert “a magyar modell a maga nemében egyedülálló”.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez bizony tragikus !
Az ellenzék meg egyenlő a nullával !
Képtelen felrázni az embereket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Horizont: Azt hiszem, a Karma és Silber nevében is nyogodtan kijelenthetem, mi is szeretünk téged drága! És azért, mert nagyon jó ember vagy, és nem mellesleg neked van világos eszed, és acélkemény gerinced!
karma1
@Horizont: Mondd, Dragam, hat hianyzott ez nekunk? egy het tok nyugalom volt nelkule...:o)))) Most majd megint megtudod, hogy milyen gaz modon kivanod Te a kishaza'dat folytonbetelepitett rabszolgatartomanynak latni...:o))))
majd csak ir neki az orvos valami uj erosebb porokat, addig meg birjuk ki, jon a Karacsony, vagy mi...:o)))
karma1
@Desischado: Nagyon egyetertek Veled, jogos!...:o))) Horizont volt az elso kommentelo, aki hozzamszolt, aztan elrohant ebedet fozni...:o)))
Aki Én
,,Európa többi részén működő civil szervezeteknek, szakszervezeteknek, pártoknak vagy vállalatoknak azonnal meg kellene fontolniuk, hogy miképpen lehetne a magyar civil társadalmat feléleszteni."
Ha erre a kérdésre megszületik a válasz, akkor egycsapásra megoldódik minden. Mármint az újjáépítés után, mert ha felébred a nemzet, akkor itt forradalom lesz. Az építőipar is fellendül, mert újabb börtönöket kell építeni.
JAJMÁR
Tragikus is. Ez a nagy magyar Tragédia, hogy mindig valami elvi megbántott önérzet bujkálódik a magyarban, ezért az indokolatlan düh és félelem, erre lehet építeni a törtetőknek. Tuti bejön, ahogy most is.
Bármit megtehetnek itt a hatalmasok, csak jól kell eladni, reklámozni, ellenségre mutogatni... hisz a "Megmentőnek" minden engedélyezve van.
Észre se veszi a pórnép, hogy annyira "megvédik" őket, de mindentől, hogy semmijük se marad, csak valami önérzet töredék, és jöhet az újabb törtető hatalom, lehet kezdeni elölről újra és újra ugyanazt. A megbántott önérzet rendelkezésre áll.
TRAGÉDIA!
Jozefina
Ez valóban tragikus és egyben tragédia is lesz!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.