Új, de ellentmondásos hírek érkeztek Michael Schumacherről: egy német bulvár lap, a Bunte nemrégiben azt írta, az egykori F1 pilóta állapota javult, de ezt Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megcáfolta.

Michael nagyon vékony, de már újra tud egy kicsit futni a terapeutái segítségével. Egy-két lépést már meg tud tenni. És a karját is fel tudja emelni

- írta a Bunte, ám ez Sabine Kehm tagadta a Bildnek.

Sajnos a mostani híradások a helyzet tisztázására kényszerítettek minket: az állítás, hogy Michael újra képes járni, nem felel meg a valóságnak. Az efféle találgatások felelőtlenek, a balesete súlyosságát tekintve Michael privátszférájának védelme nagyon fontos. Sajnos az efféle hírek csak ahhoz vezetnek, hogy sok emberben, aki őszintén aggódik, hamis reményeket keltenek velük.

A Bunte reagált a menedzser nyilatkozatára és informátoruk állítására hivatkozva továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy Schumacher állapota javult.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

christike
Sabine K.a "meghatalmazott",aki adekvát nyilatkozatokat tegyen az állapotáról ,ha jól emlékszem! / és term.a feleség/ ,eről ennyit ,már lehozták ,hogy a német B...te c.lapocska lódított egy jónagyot!
magyarbakancs
Michael Schumacher úrnak sok sikert és kitartást kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.