Nehéz helyzetbe került a nyugati szankciók miatt a Paks2-t finanszírozó orosz bank, a Vnyesekonombank – számolt be a Bloomberg.

Sok orosz vállalatot megviselt a dollár-rubel árfolyamának ingadozása valamint a kőolaj- és egyéb nyersanyag-árak zuhanása, ezért nem tudta fizetni a hiteleit. Emiatt az utóbbi hónapokban leállt az új hitelek folyósítása, és nem fértek hozzá a nemzetközi tőkepiacokhoz, ezért állami segítségre volt szüksége a pénzintézetnek.

A Bloomberg orosz forrásai szerint a beavatkozás mértéke elérheti a 18 milliárd dollárt is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Kendeknek háromszor fizeti majd vissza Putyin.
Vizual
Orbán szembesülni fog azzal, hogy a barátság akkor van ha adsz. Ha kölcsönt kapsz attol nincs barátság mert vissza kell fizetni. És ha az valamilyen suskust takar bizony baj van. Ismerjük az uzsora elleni küzdelmét a fidesznek. és szinte beleesik ő is mert kell a pénz nekik. És ki fizeti vissza, kin fog csattani az ostor ? Látjuk az eljárást ami folyik Oroszországban azokkal szemben akik keresztbe tesznek Putyinnak, nem különb ő sem mint a hazai uzsorás világ.. És pénzben nincs barátság. Látjuk, hogy kb mennyit akar lenyúlni a FIDESZ. És ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.