El akarta hallgatni a német rendőrség, hogy a sorozatos szilveszteri szexuális zaklatások elkövetői jórészt bevándorlók voltak – írja a hirado.hu.

Ahogy azt a német Bildre hivatkozva a Propeller is megírta, szilveszter éjjelén fiatal férfiak hordákba verődve "vadásztak" nőkre, inzultálták, fogdosták és meglopták őket Hamburg vigalmi negyedében; hasonló esetek történtek Kölnben is. A Bild szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy az elkövetők javarészt külföldi férfiaknak tűntek, feltehetőleg észak-afrikaiak voltak.

A rendőrség azonban eredetileg nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy milyen tömeges zaklatásokra került sor és hogy az elkövetők bevándorlók voltak (állítólag azért, mert nem akartak további feszültséget kelteni a bevándorlókkal szemben). Csak hétfő este, a Twitteren kialakult felháborodási hullám nyomán számoltak be a hatóságok a bűncselekmény-sorozatról.

Az eseményekre válaszul keddre Köln főpolgármestere válságtanácskozást hívott össze. A rendkívüli találkozón Henriette Reker mellett többek között a kölni és a szövetségi rendőrség illetékesei, valamint Guido Kahlen városigazgató is részt vesz.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nagyon szomorú, hogy pillanatnyi (politikai) haszonért itt is ott is ilyenre képes a rendőrség!
A megoldás egyértelműen a megakadályozás lett volna, utána a számonkérés, majd a kitoloncolás! (a számonkérést mindenki vérmérsékletére bízom)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
intrepid
@wagabund: Igazad van Wagabund, remélem anyukádat is megujjazzák egyszer, és akkor majd el fogod hinni. Bár a hozzáállásod alapján lehet, hogy még örülne is neki.
Lepényleső
Amit én kapnék érte,mindenkinek úgy legyen mérve. Esetleg örökre kitoloncolni,és a
családegyesítést alkalmazni,hogy együtt lehessenek?
fekete
Hagy zaklasak Mohamedek a German noket. Markelhez kell panaszt teni!Nyaltak a muszlemok
v@LAGAT,MOST MAR eljenek veluk Markelek.Megerdemlik hogy Mohamedek fatyaraszak
olket,
gazdag dezső
Mikor veszi már észre Európa ,és Merkel asszony főként,hogy nagyon elhibázott dolog volt támogatni a bevándorlást!! Merkelt már régen meneszteni kellett volna !Miért pártolja ennyire a bevándorlókat ?Valahonnan nagyon támogatják Őt ! Pénzelik ?Ennyire nem lehet hülye a Német nép !
JAJMÁR
Érthetetlen! Tele voltak hírek a terrorelhárításra készülődéssel, hogy nem volt rendőr Szilveszter éjjelén az utcákon? Észre kellett volna venni, ha csoportba verődnek, nemhogy még a molesztálásokat se...
sőt, én úgy képzeltem, hogy eleve figyelik őket.
(Nyilván vagy egy réteg, akiket félreinformáltak, és azt hiszik, Európában mindent lehet. Példásan meg kell büntetni őket, a kemény magot kiutasítani. )
eugen4402
Egy csepp bántó szándék sincs bennem, de nem gondolom azt, hogy épeszű ember ki tudja mondani röhögés nélkül, miszerint "Németországban a rendőrök, vagy a sajtó el akarta hallgatni ezt a botrányt". Tovább megyek: egész Európában nincs olyan ország, ahol ezt el lehetne sumákolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.