A brit miniszterelnök reményei szerint az Európai Unió februárban esedékes következő csúcstalálkozóján "teljes körű megállapodás" születhet a London által igényelt EU-reformokról, és ezután a brit kormány kialakítja "egyértelmű álláspontját" arról, hogy a brit EU-tagságról tervezett népszavazáson milyen álláspontot képvisel.

David Cameron, aki kedd délután, a brit parlament alsóházának idei első vitanapján tájékoztatta a képviselőket egyéb aktuális politikai ügyek mellett a múlt havi brüsszeli EU-csúcsról, leszögezte ugyanakkor azt is, hogy a kabinet egyes tagjai egyéni meggyőződésük alapján alakíthatják ki saját álláspontjukat a brit EU-tagság jövőjéről, és akkor sem kell távozniuk a kormányból, ha e döntésük nem esik egybe a majdani kormányzati ajánlással.

Ha mégsem sikerül megállapodásra jutni a London által igényelt EU-reformokról, arra az esetre "én sem zárok ki semmit" – tette hozzá.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Szókrakész: Ja, most egyeztetnek mennyi magyar menekültet fogadnak az angolok :-)
fekete
Erdekes! Cameron jon Budapestre! Mikor UK csak megfigyelo az EU-ban,nem tagja az uni-
onak,Ezek hulyebek mint ahogy gondolna az ember.
Lepényleső
...s minden marad a régiben,mi szinte bilincsben,ők a kincsekben.
Papuska1
@fekete: Ezt meg honnan veszi, hogy a britek nem tagjai az Uniónak? Nagy-Britannia teljes jogú Uniós ország, sőt komoly szerepet játszik az Unió irányításában is!
Papuska1
Én csak azt nem értem, hogy a magyar baloldal miért tesz megint rossz lóra és a nyugaton potyázó, nem igazán a büszkeségeink közé tartozó migránsainkkért aggódik. Tudtommal aki dolgozni megy Nagy-Britanniába, az megfelelő összeg befizetésével jogosulttá válhat azokra a jogokra, amire a helyiek, akik évtizedek óta ott fizettek adót, ingyen vehetnek igénybe. Persze pár év után kiegyenlítődnek a dolgok, és jár a juttatás mindenkinek, aki bizonyos időt dolgozott. Teljesen normális, hogy ne potyázni menjen oda, és sehova egyetlen magyar polgártársunk, honfitársunk sem, mert az ilyen potyázás a mi szégyenünk. Emellé állni, szerintem szegénységi bizonyítvány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.