Felmentették a 60 esztendős Wolfgang Albers kölni rendőrfőkapitányt a szilveszteri zaklatások miatt – írja a The Guardian németországi forrásaira hivatkozva. A lap hozzátette, hogy később erősíthetik meg hivatalosan Albers lemondásának tényét.

Korábbi kiszivárgott rendőrségi jelentések szerint a hatóságok kezelhetetlennek találták a város vasútállomása környékén kialakult helyzetet, a tömeges zaklatásokat.

A Belügyminisztérium szerint menekültstátuszt kérelmezők is vannak az eddig letartóztatott 32 ember között, szám szerint 18-an, őket ugyanakkor nem szexuális zaklatással, hanem más bűncselekményekkel gyanúsítják.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Új hír! A német ultrák Köln városában visszavágót ,ígérnek a migránsoknak a szilveszteri garázdálkodásokért--holnap 14 órakor!Ajjaj--nagy a baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@gazdag dezső: dezsöke az én pénzemböl is vannak finansierozva ugyhogy semmi pánik. A nemzetközileg elismert szakemberek tudása bizonyára megközelitette a tiedet.
gazdag dezső
@libellle: Szakadjál le rólam ! Nem vagyok kíváncsi a véleményedre sem !Én legalább a valódi nevemet is le merem írni veled szemben !De veled nem akarok vitatkozni mert nagyon szint alatt vagy !
Peller Anikó
@gazdag dezső: had élvezzen a kis bigott, mindig másról beszél, nem is érti miről van szó. De most legalább megtudtad hogy kiket finansiezolod.
libellle
@Peller Anikó: dumme vieh, csak igy egyszerüen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.