A nyugat-balkáni országokból származó menedékkérőknél bevezetett eljárást alkalmazva elkülönítve helyezik el, gyorsított eljárás alá vonják és a lehető leghamarabb kitoloncolják Németországból az észak-afrikai térségéből érkező menedékkérőket Angela Merkel kancellár és Horst Seehofer bajor miniszterelnök új terve szerint - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

Forrás: tozsdeforum.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Tehát hatott a bajor "sörpuccs".

Seehofer megfenyegette Merkelt, hogy vége a politikai karrierjének, ha...
Merkel behódolt.
Újra bizonyított lett, hogy Bajorország nélkül nincsenek német választások, bajor jóváhagyás nélkül senki nem lehet Bundeskanzler(in).

Csak ez már kb annyi, mint az aranykoporsó a halottnak.
Németország romokban.
Butautáló
Jobb későn mint soha! A haszonlesőket ki kell hajítani!
Szókrakész
@Butautáló: Itt már sajna nem csak erről szól a játék.
Peller Anikó
Aztán mi a durvaannyába toloncolja amikor 5 perc múlva újra itt vannak amíg a határok átjárhatóak? Semmitérő az elmebetegek marakodása ameddig nincsenek lezárva az Eu körül a határok. Ezek a marhák azt hiszik az a határzár ha lezárnak egy autópályát.

Kerítés kell, körbe, végig.
Butautáló
@Szókrakész: Tudom. Néhány patkány elérkezettnek látja az időt, hogy az épp bajban levő Merkel helyét lenyúlja! Közben az sem érdekli, hogy kerékkötője tulajdonképp a gyorsabb megoldásnak. Ritka ócska fajta a politikus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.