Megerősítette az Iszlám Állam, hogy már tavaly novemberben megölte egy dróncsapás a "Dzsihád Johnként"elhíresült hóhérjukat.

2015. november 12-én "végre mártírhalált halt Allah ügyéért, amit oly régóta áhított"

– írta az Iszlám Állam hivatalosnak netlapjában, a Dabiqban. Rakka városában semmisítette meg dróncsapás az autót, amelyben Dzsihád John ült. Azonnal meghalt.

A férfi az Iszlám Állam több propagandavideójában túszok torkait vágta el, és elrettentő "kirakathóhéra" volt az Iszlám Államnak. Áldozatai "vérszomjas pszichopataként" jellemezték.

Dzsihad John mozgalmi neve Abu Muharib al-Muhadzsir volt. A férfit valójában Mohammed Emwazinak hívták, brit állampolgár volt, kuvaiti apával és jemeni anyával. 1994-ben, hatévesen került családjával bevándorlóként Angliába, azon belül Londonba, ahol számítógépes programozónak tanult. Állítólag gyűlölte a londoni életet.

Tavaly novemberben egyébként az Egyesült Államok "majdnem biztosra" mondta, hogy dróncsapással sikerült végeznie Dzsihád Johnnal. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Több ezer helyettese van. Hagyjuk már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@karma1: ez egy provokátor...ettől olyan izgi..bár van aki szerint ez egy néger nigériából...
karma1
@wagabund: Mar 2 masik cikknel is megemlitettem neki, hogy eltevesztette a hazszamot...:o)) Provokatornak inkabb csizmast, verocet tartom, ez csak egy szerencsetlen felnotas, aki meg egy forditoprogramot se tud tisztessegesen kezelni...
Strong
...már a pokolban van a tetteiért

és oda kerül a többi is..
Greg
@bercher16: Menj már a jó kuruc anyádba ezekkel a kami hirdetéseiddel!
Greg
@Bercifiu: Ez a betegség nem fáj ugye? Agyatlanságra a legjobb gyógyszer a kurucinfo! A náciknak már olvasni sem kell tudni. Mindent felolvasnak nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.