A magyarok nem migránsok, hanem uniós munkavállalók Londonban – mondta Orbán Viktor David Cameronnak Budapesten. Mi nem így láttuk, amikor beköltöztünk a londoni magyarok közé. Az aranykor véget ért, a képzetlenek máris kénytelenek hazajönni. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Home, sweet home.
Welcome to Hungary.

Erről beszélek már mióta.
Mo-t nagyívben leszarják a nagyok.
Mindegy milyen kormány is van itthon hatalmon.
Elsősorban a saját érdekeiket nézik.
Amíg hasznot hozunk nekik, addig marafdhatunk, de ha már nem, akkor takarodó.
Még ha nem is nyíltan mondják, de úgy intéznek mindent, hogy távozni akarjál.
Mert ugye EU és demokrácia.
karma1
@Szókrakész: Kicsit tevesztesz, de mindegy...Belerendulne az angol gazdasag, ha most hirtelen mindenkit hazakuldene. (Magyarokat, lengyeleket).
Mert az uj migransokkal nem tud mit kezdeni, ok amugy sem fogjak tudni betolteni meg a legalacsonyabb munkakat sem egyik naprol a masikra, mert ehhez ido kell, es lepcsozetesseg.

Ne orulj elore, Anglia utan orbannak okozna meg nagyobb fejtorest, mert mi a francot kezdene ennyi "friss" munkanelkulivel? Es ok meg javaban magyarok, egy szavazaskor ugy elkuldik a fide$$-t a jo edesanyjaba, hogy csak kapkodja a fejet orban meg a csurheje...

A nagy szamok torvenye alapjan pedig vannak es lesznek is olyanok, akiknek nem jott be a kulfoldi munka, es ennek rengeteg oka lehet: nem tanul nyelvet, nincs szakmaja, egeszsegugyi, csaladi okok Angliaban vagy Ma.o.-n, a hatramaradott csaladban...
Ez lehet a kivandorlok 3-6 %-a, de nem tobb... Ennyi meg mindenhol belefer, csak a fideszes sajto all hozza ugy, hogy "na ugye... mi megmondtuk!"...
Mi itt soha nem fogjuk megtudni a szamokat, mert az osszes statisztikai ceg kozmetikaz, hazudik, ha ez a ketto nem jon be, akkor meg titkosit 100 evre...
(orban melyik levelkuldozgetos kerdes-feldolgozasarol hallottal valaha is egy konkret, hasznalhato adatot? Egyikrol sem!) Errol se fogsz, fogunk..."Nemzetbiztonsagi kerdes"
kakaósbögre
amikor megláttam hogy Heti Válasz,ki sem nyitottam.ha faszságokat akarok hallani megkérdem a fiaimat hogy ugyan ki is zabbantotta ki a sütit a hűtőből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.