A brit vizsgálat szerint felmerül, hogy emiatt mérgezhették meg a volt ügynököt. Pedofíliával vádolta meg Vlagyimir Putyint halála előtt Alekszandr Litvinyenko – derül ki a volt ügynök haláláról szóló brit vizsgálati jelentésből. A csütörtökön nyilvánosságra hozott dokumentum szerint ennek is köze lehetett az Egyesült Királyságban menedékjogot kapott Litvinyenko megmérgezéséhez. A jelentés felveti, hogy a gyilkosságot az orosz szolgálatok Vlagyimir Putyin jóváhagyásával hajtották végre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Bedécs LÁszló: 15.18 A pedofilia miért minősül hazaárulásnak? Az a 3 kijevi lány is börtönben végezte, akik egy rock együttest alapítottak és a zenéjükben bírálták a Putyint.
nezelodo
Putyin nem bíbelődik holmi létrával.
Bedécs LÁszló
@KERKA: Elárulta a hazáját,és még útóljára Pedofiliával vádaskodik.Ha nem bukik le,akkor is pedofiliázott volna a hohol???A 3 Kievi lány meg zenéljen a Waltzmann(Poroshenko) ablaka alatt.és bírálják. Meglátják mi lesz velük.Csak a kiváncsíság kedvéért,3 orosz lány,bírálta már a zsidó Waltzmannt???
hetöndöe
@Bedécs LÁszló: Akkor az összes 56-osként ünnepelt nagypofájú is hazaáruló.
Bedécs LÁszló
@hetöndöe: nem kell az Ili fülét összekeverni a bilifülével.Mi köze van ehhez az'56-osoknak???
hetöndöe
@Bedécs LÁszló: Kár ,hogy nem érted de tőled nem is vártam mást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.