A 35 éves orosz nő azért lett ideges, mert nem érkezett meg bankszámlájára a gyereke után járó segély – írja az RT.com.

A szörnyű bántalmazás még tavaly novemberben történt Labytnangi városában, de csak most kerültek ki a biztonsági kamerák felvételei az internetre. Valamivel több mint 7000 forintnyi rubelt kap a nő a gyerekért, és a videón épp egy üzletben kérdezi le a bankszámláját. 

Először fejbe vágja az óvodáskorú gyerekét, ezután azonnal gyomron rúgja, de gyorsan abbahagyja a verést, mert egy vásárló közel megy hozzájuk. A következő képen már a bolt külső kamerája mutatja, hogy a nő valószínűleg kidobta a már megvert gyereket a bolt elé. Utánamegy, megfogja a kabátját, lendít rajta egy nagyot, és úgy eldobja, hogy a gyerek 4-5 méterrel arrébb esik a hóra. A nő elsétál és vissza se néz a földön fekvő gyerekére.

Azóta kiderült, hogy a nő pszichiátriai kezelés alatt áll, és eddig nem engedte óvodába járni a gyereket. A szociális szervek azért nem vették el tőle a gyereket, mert van egy apja is, aki igaz, külön él, de elvileg van hova mennie a gyereknek. A nőt azóta kezelik és nem engedik a gyerek közelébe.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Én büntetésként bemutatnám a Nöt
habonyárpikának.. ! Egy szinten vannak :-(((
Mindkettö szellemileg roggyant, és
szeretnek hasbarugdosni vétleneket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@KERKA: Erről van szó. Nekünk erősen idegenek az ők szokásaik, mint ahogy a miénk is nekik. És nem csak a keletiekről kellene beszélnünk, hanem a nemzeti szokásokról is. Sokkal belátóbbaknak kellene lennünk egymással.
Eriksson
Már csak a békés egymás mellett élés szempontjából is.
bence
@Eriksson: ! Más népek ?! Nem kell más országba menni ! Nézd meg , mi történik nálunk a politikusi körökben ! pl : Terike . Akkor még a legnagyobbat nem is említettem !
Eriksson
@bence: Ne is említsd. Nézz körül a nagyvilágban, mi minden történik a te kis valósággömbödön kívül. El fogsz képedni.
sentinel216
Talán jobb is, hogy ilyen eseteket nem látok közelből, élőben. Ezt a "beteg" féreg dögöt, élete végéig talicskán tologatnák, és infúzióval etetnék, mert a kezét lábát apró darabra tördelném, nehogy összetudja szedni a fogait a járdáról. Húúú, de durva vagyok. Az a baj, hogy a végén engem dugnának börtönbe miatta.
crow0131
Ha ez itthon történne és mi irányítanánk az országot, ennek a nőnek nem sok esélye lenne. Hétfőn tárgyalás. Kedden ítélet és még aznap börtön. (Ilyen határozott hozzáállás kell.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.