Leszedett egy ballonformájú, azonosítatlan repülő tárgyat az Indiai Légierő (IAF) egyik Szuhoj SU-30 MKI típusú vadászgépe kedd délelőtt Rádzsasztán állam légterében. – írja a metro-ra hivatkozva a 24.hu.

Az Indiai Légierő közleménye szerint az objektum 10 óra 30, és 11 óra között tűnt fel a radaron, felderítésére azonnal kivezényeltek egy vadászgépet. A vadász nem sokkal később elfogta, és lelőtte az azonosítatlan tárgyat. A hadsereg begyűjtötte, és vizsgálja a lelőtt objektum maradványait.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kicsilac
Tényleg durva ez az anyag, megmondta a Zaher drogtor is :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Ez az UFO dolog egy kitaláció.
Ilyenek nincsenek.
Mesék felnőtteknek.
Anno én is hittem a létezésükben,de soha a büdös életben nem volt erre bizonyíték.
Ez szerintem egy jó kitaláció arra,hogy fedezni tudják,és főleg most Amerikára gondolok,az úgynevezett kísérleti dolgaikat.Tehát amit néha-néha látnak emberek,és persze nem kamu,az feltehetően valami új kütyü amit a hadsereg tesztel és persze mint technológia nincsen nyilvánosságra hozva.
Szókrakész
@human: Ha ezek azok az ufók, akik elvitték Patakyt és vizsgálat közben eldurrant a Grammy díj gyanús aranyere, akkor nem csoda, hogy ezt még az indiaiak is letudták lőni.
Peller Anikó
@human: 17.19, Nem, nem írtam el. EBE = Extraterrestrial Biological Entities. Halál komoly.
human
@Peller Anikó: Köszönöm az infót. Még nagyon régen engem is érdekelt az UFO téma. Még ezzel kapcsolatos előadásra is elmentem. Még ma is megnézem az ezzel kapcsolatos műsorokat a tudományos csatornákon. Azóta annyi változott, hogy tényszerűbben állok a témához.
Fradigege
Széles Gabi bácsi és Pataki Attika ezt a hírt kéz a kézben megerősítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.