Svédországból érkezett hírek szerint a menekültek ellen tüntető tömegben voltak, akik maszkot öltöttek, és elmentek „menekültet verni”. Igazolva, hogy a bűnbakkeresés korántsem egy nép, illetve kultúra sajátja. Ott szunnyad valahol a gyíkagy mélyén, és amikor esélyt lát a frusztráció levezetésére, akkor kikapaszkodik a galeri-erőszak tornácára. Megfigyelhető volt ez akkor, amikor – nem is olyan régen – a Planetárium szívta meg a hazai ultrák idiotizmusát.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Több mint ezer támadás érte tavaly a németországi menekülttáborokat is.

Egyre több atrocitás éri a menekülttáborokat Németországban, miközben a kancellár asszonynak is folyamatosan csökken a népszerűsége. Bár úgy néz ki, megszületőben a második migránstörvény, a lakosság most sem hisz európai megoldásban.
verőce21
Beszélgettem egy ismerősömmel és olyannal állt elő amire még mi sem gondoltunk.
pl. megjönnek a migránsok és egy viszonylag kis létszámú EU országba kezdenek áttelepülni. (pl. Svédország)
Pár év alatt többen lesznek mint az őslakosok, a választáson nyernek és magukra szabják a törv.-ket. Az őslakosokat pedig "elüldözik"...
Így az elfoglalt "hídfőállásra" már szabadon áramolhat be a migráns...
érdekes feltételezés.
Peller Anikó
@verőke: feltételezés akkor lenne, ha az a rabok otthon rohadnának és szépen védenék a hazájukat, mondjuk saját maguk ellen.

De mivel millószámra jönnek és már elfoglalták Európát így ez semmiképpen nem lehet feltételezés. A hazaáruló politikusok meg töketlenkednek.
varirmag
Ott is 16-22 évesek a gyerekek ???
Ott is "gyerekcsinyeket" követnek el ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.