Az osztrák rendőrség megerősítette, hogy tavaly decemberben egy iraki menekült erőszakolt meg egy tízéves fiút egy bécsi fürdőben – számolt be a Kronen Zeitung című osztrák lap.

A férfi a tízéves fiút a Theresienbad nevű bécsi fürdőben berántotta az egyik vécékabinba, és megerőszakolta. A rendőrség még a helyszínen őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt, aki bevallotta bűnét.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a húszéves férfi, aki a balkáni útvonalon keresztül szeptember 13-án érkezett Ausztriába, a nyomozóknak azt mondta, azért követte el tettét, mert négy hónapja nem létesített szexuális kapcsolatot senkivel, és nem bírta tovább. Arra a kérdésre, hogy Irakban nem tiltják-e törvények, hogy valaki szexuális viszonyt kezdjen egy tízéves fiúval, azt válaszolta, ez a világ összes országában tilos.

Thomas Keiblinger, a tartományi rendőrkapitányság szóvivője azt mondta, a rendőrség az esetet az áldozat védelme érdekében nem hozta korábban hivatalosan nyilvánosságra. Az, hogy amiatt hallgattak volna az ügyről, hogy ne keltsenek menekültellenes hangulatot Ausztriában, semmi esetre sem játszott szerepet az esetnél – tette hozzá Keiblinger.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Hatóság is bűnös a tények elhallgatása miatt ! Sajnos egy- tízen-húszon barom miatt rossz a megítélésük a VALÓBAN menekülteknek ! Baj,hogy a trágya is velük menekül ,és ezt nem lehet kiszűrni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@zöldszem: Elég brutális volt Priklopil. Pedofilok látogatták a kis Nataschát. Aztán valami affér volt, mert Priklopil-t a vonatsíneken találták meg, de nem volt vér körülötte. Valószínüleg korábban már megölhették és később rakták a sínekre a hulláját. A haverom Bécsben lakik. Kagranban. Priklopil is Kagranban rabolta el Nataschát. A gyerekek soha sincsenek egyedül, ha az utcán vannak. Babyszittert fogadtak, aki hozza őket a suliból.
zöldszem
@Fradigege: Akik ezeket a bűnöket elkövetik, minden fajta kínzást megérdemelnek!!!
Priklopil is megérdemelte, bárhogy is halt meg!!
Éppen ezért írtam, mielőtt a tömeges bevándorlás megkezdődött az előtt is voltak ilyen bűnesetek. Sajnos lesz is. Nem csak a menekültek által. Hallani apa-gyerek, nagyapa-unoka...
Igazuk van a haverodéknak az óvintézkedéssel. Amerikában, 14 év alatt nem mehet ki az utcára felügyelet nélkül, és a lakásban sem hagyható egyedül a gyerek. Elég közel van az iskola,(szinte oda látni) még sem mehet egyedül az unokám a suliba. Még úgy sem, hogy pl. 2-3 vagy akár több gyerek együtt.
kamazuka
Jaaaaaa?

Hogy a közvéleményt nem rázta volna meg?
Jaaaaa,hogy Merkel megtíltotta?
Parancsba kapták,hogy bármit lehet?

Jaaaaaa?

Gyerekek gyerekek!
Gyereket?Jaaaaaa?
Szókrakész
"Az, hogy amiatt hallgattak volna az ügyről, hogy ne keltsenek menekültellenes hangulatot Ausztriában, semmi esetre sem játszott szerepet az esetnél – tette hozzá Keiblinger."

Hát hogyne!
Ennyire hülyének nézitek ti is az osztrákokat?
Szókrakész
Az osztrákoknak már most tele a tasakja a menekültekkel.
Olyan szintű menekült- és idegengyűlölet alakult ki Ausztriában, hogy ilyen esetek már nem sokat löknek rajta.
Szókrakész
Új rendszert vezetnék be a határon. Csak azok a menekültek léphetnének be az EU területére, akik orvosi papírral igazolni tudják, hogy max 2 héten belül szexuális élményben volt részük.
Ezt az igazolást kiállíthatná házi orvos, állatorvos.
Elfogadott lenne a kecskével, birkával folytatott közösülésről szóló igazolás is.
Mert úgy tűnik náluk ez a trendi és utána nehéz felismerni a nőt, vagy különbséget tenni felnőtt és gyerek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.