A 26 éves líbiai menekült Ezzedin Szalem Elaoudot azzal gyanúsítják, hogy megtámadott és megerőszakolt egy 27 éves magyar nőt szombaton a máltai Paceville-ben – írja a Maltatoday.com-ra hivatkozva a Népszabadság Online.

Az őrizetbe vett férfit – akinek lejárt a menekültkártyája, és függőben van a politikai menedékről szóló kérelme – azzal is vádolják, hogy nemcsak megtámadta a nőt, de meg is sebesítette. A férfi tagadta a bűncselekményt.

Magyar nőt erőszakolt meg egy menekült Máltán?Ezzedin Salem Elaoudot elvezeti a rendőrség

Ezzedin Szalem Elaoudot azután fogták el szombaton, hogy a rendőrséget értesítették: egy megvert, vérző magyar nő fekszik egy Paceville-i háztömb lépcsőjén hajnali négy órakor.

A nő sebeit a Mater Dei Kórházban ellátták. Támadóját azonosította, azonban az eset nem teljesen egyértelmű, rendőrségi források szerint elképzelhető, hogy nem erőszakról volt szó, mert lehetséges, hogy a nő beleegyezett az együttlétbe.

Amikor a hatóságok megtalálták, a nőt, erős alkoholszaga volt, ezért a bíróság elrendelte a vérvizsgálatot – írja a Nol.hu.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az, igy kell ezt... Nem am a no az aldozat, hanem ez a szegeny ferfi... A no persze, hogy beleegyezett a lepcsohazi idillbe, sot!... Aztan amikor nem volt megelegedve a ferfi szerelmi szolgaltatasaival, akkor jol megverte es megsebesitette sajatmagat, mert be akarta vadolni ez5 a szegeny szent embert...

A velemenyem az a maltai rendorsegrol is, mint a magyarrol: ha buncselekmeny nyomozasaban kell resztvenniuk, kalap sz@rt er mindketto...

A magyar viszont jol teljesit traffipaxozasban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Bevett szokás a védekezésben: a nő beleegyezett! Két hányás között nehezen képzelem el az OH YES!-t
volvós
A képen egy TEK-es rendör vezeti el a bünözöt,
a nyakában a BKK havibérlettel...Mintha M.o-n
készült volna a riport...
Peller Anikó
@kerke: ..egy megvert, vérző magyar nő fekszik.. elképzelhető, hogy nem erőszakról volt szó, mert lehetséges, hogy a nő beleegyezett a verésbe.

Sőt elképzelhető az is, hogy ő maga kérte a szelimet, hogy verje jól meg, mert ő így szereti.
KERKA
@Peller Anikó: Málta nem egy olcsó hely, egy éjszakai lokálban szórakozni egy kisebb vagyon. Mondjuk egy nőnek egyedül elmenni szórakozni, nem tanácsos, bármennyire is biztonságban érzi magát, lehet potenciális áldozat. Persze ezek az Ali Baba gyermekei meg ki vannak éhezve a szeretetre.
No de ha beleegyezett a nő, miért kellett véresre verni,?
Dr. Felipe
Az nem lehet hogy csont részegen legurult a lépcsőn és úgy szerezte a sérüléseit? Én már hallottam olyat.
A vak komondort most nem említem.
Peller Anikó
@kerke: nem volt egyedül, vele volt a szeretetre éhes csupaszív szelim. Legalábbis aztán vele volt akit lehet megkért, hogy verje véresre, mert szereti potenciális szelindektől a véres hurkává verést.

De attól tartok, hogy nem így volt és a rohadék potenciális ali csak úgy szeretetből megverte mert nem akart csupaszívni.

Véleményem szerint volna megoldás, amelyik ali be akar jönni Európába azt a határon le kell herélni. Aztán már jöhet is. Enélkül meg tűz.

Végülis nem kötelező idejönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.