A brit külügyminiszter szerint az Európai Unió sok más tagállamában tartanak a Brexit-járványtól, vagyis attól, hogy ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból, a példát mások is követhetik.

Philip Hammondot a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában arról faggatták, hogy milyen esélyeket lát az uniós szabályozási reformokat célzó brit követelések elfogadására a jövő heti EU-csúcson. Hammond szerint valós a félelem Európában attól, hogy ha Nagy-Britannia távozik, a járvány terjedni kezd. A többi EU-tagállamnak ezért nem áll érdekében annak bebizonyosodása, hogy Nagy-Britannia sikeres lehet az EU-n kívül is.

A brit külügyminiszter szerint már látszanak a megállapodás körvonalai, de még sok a nem rögzített elem, amelyekről a következő napokban meg kell állapodni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

John J. Dunbar
Amint bukik az EU, lehet készülni a háborúra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Csizmás Kond: így a dolog után mi a véleményed?...még mindig olyan nagy siker részetekről, hogy anglia különutas lesz?
Csizmás Kond
@bundi: Szerintem inkább rólad szól mint rólam...és ha már így állunk tényleg iktassák be minél előbb...majd meglássuk ki fog jobban visítozni.
bundi
@Csizmás Kond: ha elolvasod a cikket rájössz, hogy az újonnan ideérkezőkről szól...de mint mondtam...ezt a hangnemet visszautasítom amit itt megengedsz magadnak...vezéred is mondta..."Szerinte azt kellene inkább mondani, hogy "nagyra becsüljük őket, hogy van bennük bátorság, elszántság meg kraft". Megjegyezte, az érintettek lassan több mint 2 milliárd euró értékben hazaküldik jövedelmük tekintélyes részét, és a kormány elismeréssel adózik azoknak, akik kockázatot vállalva Magyarországon kívül is megpróbálnak tenni családjuk boldogulása érdekében." úgy hogy cicus...az érdes nyelvecskédnek most hasznát veheted...kezdhetsz te is dícsérni minket akikben van elszántság meg kraft...
Csizmás Kond
@bundi: ..szerintem te magadat értékeled nagyra...
Dr. Felipe
Ha van Isten, felbomlik az unió mert csak így tudunk megszabadulni a fideSS rablóbandától. Mikor a hatalom sittes verőlegényeket küld egy közhivatalba hogy megakadályozzák a demokratikus jogok érvényesülését, akkor nem hiszem hogy ezeket a g..iket demokratikus úton el lehetne zavarni.
Csak az ország teljes pénzügyi és gazdasági összeomlása menthet meg bennünket a g..iktől, ugyanis ezt a rablóbandát csupán a pénz élteti. Ha nincs lóvé, nincs ami a hatalmon tartsa őket.
bundi
@Csizmás Kond: elnézést...ezt a vezértől idéztem...a saját véleményem szerint tök átlagosak vagyunk csak lépni kellett...tudod a vezér a nagy szavak embere...és ha pénzt akar kiimádkozni belőlünk nem fukarkodik a magasztos jelzőkkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.