Az Európai Parlament (EP) elnöke, Martin Schulz a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: ideológiai okai vannak a magyar kormány döntésének, hogy népszavazást írnak ki a menedékkérők befogadásáról.

Az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie. Népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja – reagált a Népszabadság kérdésére a politikus.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Bármit mond is a német, ez az igazi valóság:
www.youtube.com/watch?v=aNy4FwBVa_U
De ha csak a fele igaz, schulz megérett a kötélre.
Dr. Felipe
Nyilván hogy ideológiai okai vannak, nem a helyhiány miatt nem tudjuk befogadni őket. A g..i belemanőverezte magát a menekültellenes uszításba, ahonnét már nem tud visszajönni. Az uszítást ott folytatja ahol 2006 ban abbahagyta, csak sokkal durvábban mert most már övé a hatalom.
Hát ezért nem tud befogadni a kereszténynek hazudott Magyarország, Máriaországa egy menekültet sem.
De nem is baj, mert egy fasiszta országnak is kell lenni az unióban elrettentő példának. Aztán hogy lesznek e pénzügyi szankciók, az még a jövő zenéje, persze a g..it már nem érinti az esetleges pénzmegvonás mert ő és "kiccsaládja" már hülyére lopta magát az uniós pénzekből de a hőzöngő, csóró, újnyilas hordát még érintheti keményen az esetleges szankciók.
verőce21
Az 1294 darabszám csak alibi, elv elfogadása. Utána jönne a többi.
Az utánpótlás végtelen.

Hogyan gondolják ezek, hogy mi is hülyék vagyunk? Valakinek meg kell őrizni a józan eszét Európában.
nezelodo
@verőce21: A Selmeczire kellene bízni a "védelmüket" máris eltűnne a probléma mint a MANYUP 3000 milliárdja! Ez a kolosszális lehetőség most miért nem jut eszébe a Kegyelmes Urunknak? Ja hogy akkor nem rettegnének a népek a migráktól!
kamazuka
Martin Schulz bács!
Azt nem mondod,.
De miért nem mondod, hogy évente?
JAJMÁR
A magyarokat a menekültekkel a végtelenségig lehet riogatni, remegő térdekkel hagyják, hogy a szemüket is kilopják inkább.

Fel se tűnik nekik, hogy az, aki kimondja: nem ismeri el a kvótaelosztást a "demokrácia" jegyében, kijelölné melyik más országok váljanak milliós menekülttáborokká, és melyik más országokban legyen a határ, ameddig jöhetnek! A demokrácia jegyében?
Persze gond nélkül megszavazza egyébként a befogadásukat - máshová!

Hogy is nézne az ki, hogy nem fogadunk menekülteket? Persze, fogadunk, csak nem mi, mert mi demokratikusak vagyunk.

Nem érzitek, hogy az egész torzult? Hogy ez a "mese" elfogult és nélkülöz minden realitást? Hiszen porig bombázták közben az országokat, ahonnan menekülnek. Az orosz bombák miatt is. Ez fel se tűnik?
Akár kvótaelosztással, akár véletlenszerűen és kényszerből, - nem álomország - akár titokban, de jönnek ide is. Már vannak!

Az egész menekültellenesség, kvótaellenesség, riogatás, politikai haszonszerzés! Schulz betalált, de annyira nyilvánvaló, hogy egyébként mindenki látja!
Kivéve a magyar birkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.