10 ezer illegális bevándorló torlódott fel Idomeninél, s a jelek szerint eltökélték, hogy mindenképpen átjutnak a határon. A macedónok határozottak, védik a kerítésüket. Az alábbi német filmben megtévesztő módon elsősorban nőket és gyerekeket láthatunk, holott nem ők törték be a határkapukat, hanem a nagy többségben lévő fiatal muszlim férfiak. (Ahogyan a fenti képeken is láthattuk). A frontvonalon (mert ez már háború) semmi keresnivalójuk sem a nőknek, sem a gyerekeknek. Őket kellene védeniük elsősorban a muszlim férfiaknak, ehelyett pajzsként tolják előre őket, ahogyan ezt már láthattuk Röszkénél. Mindeközben a görög rendőrök a telefonjaikon játszottak, vagyis nem csináltak semmit, nem akadályozták meg a bűncselekményeket, mert a határkapu betörése, a macedón rendőrök megtámadása, bizony már ezt jelenti. Elmondhatjuk, hogy Görögország erkölcsileg már elesett, ahol bármit megtehetnek a muszlimok. S valós fizikai eleste is már csak idő kérdése. Invázió – lőparancsra van...

Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Mi már védtük Európát.
Rá is cumiztunk.
150 évünkbe került.
Most legyen más a Soros.
Most a berlini Stefan Werfer legyen a hős.
bundi
a magyar munkaerőpiacről meg kb 500 ezer 1 millió adófizető hiányzik...meg az az infrastruktúra aminek foglalkoztatni kellene őket...ez van...
pbalage
@Szókrakész: a németek a múltkor elintézték ezt a kérdést kábé 3 év alatt...
buchenwald, dachau... ilyen helyeken...
De ezt én nem is értem igazán...
Ezekről a dolgokról egyáltalán nem tájékoztattak senkit ázsiában meg afrikában?
bakegya
Nem baj,az új stadionokban és felcsutkán bőven elférnek.ORBÁN TEKNŐS MAJD MEGVÉDI A MAGYAROKAT,AZ OROSZOK PEDIG MENJENEK HAZA.
varrólány
Épp a szegényebb országoknál torlódnak , még az a csoda hogy így bírják. A német nagyasszony meg a kiskosztümjében adja a tanácsokat ki mit csináljon.
Odavinni hozzá őket egyszerre aztán ott beszélgethet velük , mik a törvények a kötelességeik.
sokanvagyunk
Indiánok mondták: "Egykor nekünk is sok gondunk volt a migránsokkal... - most rezervátumokban élünk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.