Orbán Viktor miniszterelnök kétnapos hivatalos látogatást tesz a hétvégén Azerbajdzsánban – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Havasi Bertalan közölte: a miniszterelnök szombat reggel indul Bakuba, útjára elkíséri mások mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Két napra Azerbajdzsánba utazik Orbán

Orbán Viktor szombaton megbeszélést folytat azeri kollégájával, Artur Rasizadéval. Ezt követően a két ország képviselői szándéknyilatkozatot írnak alá közös ICT (infokommunikációs) fejlesztési alap létrehozására, egyetértési megállapodást a tapasztalatcseréről a foglalkoztatással kapcsolatban, továbbá együttműködési szándéknyilatkozatot a két ország a Semmelweis Egyetem és az Azeri Orvosi Egyetem között.

Vasárnap Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyez el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezető sírjánál, majd felesége, Zarifa Aliyeva síremlékén.

A kormányfő ezután Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozik a Zogulban található elnöki palotában. A megbeszélést követően Orbán Viktor Magyar Érdemrend kitüntetést ad át Mehriban Aliyevának, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének, majd a látogatás utolsó programjaként Ilham Aliyev és Mehriban Aliyeva First Lady díszebédet ad a delegációnak.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Remélem a nemzeti hősnek kikiáltott baltás gyilkosnál is tesz baráti látogatást...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@preparátor: te itt irsz ne bolondozzál le senkit többet tudnak mint az egész fönt, de ha beteg vagy ne szólj ne irjál inkább nem kötelező irni
Szókrakész
A baltát ne felejtsd el visszakérni, mert az állami tulajdon.
Desischado
Bár a baltás is meglátogatná őket! Akkor egyből a magyar nép hőse címet adományoznánk neki!
bakegya
@Borda: azzal villog,hogy lám lám nem idegen barmok neki az iszlám,csakkk hogy a vicctor néhány dolgra nem gondol-többek közt arra sem hogy a ma zsidók már nem ugyanazok a zsidók,de még a ma romák se ugyanazok a cigányok akik nálunk,csaknem mindenütt a világon menedékjogot KAPTAK -és nem csakkk félig meddig JOGGAL!!!
DE MIT TETT TEGNAP és MA ORBÁNVITYA EZZEL A JOGGAL???-mert, hogy HEYDAR se,de ILHAM méginkább nem hülye emlékezni ám!!!-VÍGAN ÉLNEK AZ ŐSI JOGGAL...és nem csípőből politizálnak JOGGAL.
Vicctorka elvicceli a multunk ,elfogtechnikázza a jelenünk-így azután mi MAGYAROK CSAKKK MIGRÁNSOK LEHETÜNK A SAJÁT HEGYEK NÉLKÜLI SZÜLŐFÖLDÜNKÖN IS.
Nem csakkk politikai-de gazdasági prostIt csinál belőlünk-JOGTALANUL(ha ma nem is,de holnap ki fog derülni,hogy FIDESS-ÉKEK KEL NEM LESZ KITÁMOGATVA A MAGYAR JÖVŐ)
bakegya
@Szókrakész: van neki jó sok!ÖSSZEPRIVATIZÁLVA ,azt használja ha már nagyon büdös neki a fogtechnikai légkör,amit mellesleg saját maga fingott be-ezt nem tőlem tudod,hanem a jól szolgáló kerítésluk szellőztette meg,IRODALMI ÉRTÉKET KOVÁSZOLVA BELŐLE.
vukkocska
Nem lehetne eltéríteni a gépet Örményország felé? Ott tárt karókkal várnák Orbán Viktort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.