Sártengerré változtatta a zuhogó eső az idomeni menekülttábort, ahol immár több mint 12 ezren várnak arra, hogy Macedónia beengedje őket a területére – jelentette a dpa német hírügynökség egyik tudósítója pénteken.

12 ezer migráns torlódott fel a macedón határon

A heves eső ellen nem védenek a rögtönzött sátrak sem, és sokan teljesen átáztak. Ennek ellenére a bevándorlók vonakodnak beköltözni a határtól több kilométerre délre található, jobban kiépített menekülttáborokba, mivel abban reménykednek, hogy Macedónia mégis továbbengedi őket az áhított célország felé.

Macedónia körülbelül két hete lezárta a határait, és naponta csak néhány száz szíriai, illetve iraki menekültet enged be területére, ezért egyre torlódnak a bevándorlók a balkáni útvonal első állomásán.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

preparátor
Mit kell itt magyarázkodni? Mutassák be a papírjaikat és kérjenek menekült státuszt. Aki ilyet nem tud, az meg ballagjon haza! Annyira egyszerű!
krumpli
Nem az eső változtatta sártengerré, hanem az a 12 ezer idióta.
varrólány
Ennek is a magyarok az okai a meg gonosz fehér emberek nem akarják őket átengedni Pedig ők csak a nyugati jólétet szeretnék vagy inkább akarják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.