A NOL.hu a görög-macedón határon járt, ahol több mint 10 ezer migráns torlódott fel. A videón az látható, ahogy a zömmel fiatal férfiakból álló tömeg azt követeli, hogy azonnal nyissák meg a határokat, mert Európába akarnak jutni.

Drámai videó: fogy a migránsok türelme a görög határon

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha már elfogyott akár elindulhatnak visszafelé hogy haza menjenek, mink itt Európában igazán megvagyunk nélkülük is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fekete
Muszlim lodorgok! En 1 evet vartam,hogy befogadjon egy orszag.Orvosi vizsga,majd ke't kon-zuli kihalgatas,majd utana 1 ev utan engedtek be ket kisgyerekkel a burzsujok. Ugy,hogy
ti ma'r 1-het utan [email protected] egyet sem engednek be,mert csak lazitanak es koveteloznek.
archive
Nem is értem. Híradások szerint a háború elől menekülnek - ezért az elnevezés .. menekült. Görögországból miért akarnak továbbvándorolni Európába? Hisz ott nincs háború!
papa.49
Azt kell megnézni kinek áll érdekében az egész ,,népvándorlás,, szerintem pontosan a nyekernyikovnak, hogy gyengítse a Uniót amennyire lehet, egyébként a Putyin pontosan a régi kottából játszik, már Sztálin is ezt használta, emlékezzünk csak az ukránok éheztetésére, vagy a balti államok annektálására...
36
@qxy: Német katonák Afganisztánban manapság is viselnek egy un. morál felvarrót a ruhájukon, Pork eating crusader felirattal. Vagy az amerikai katonák, Taliban hunting club, vagy Saint Michael protect us feliratú, jól láthato felvarrókkal harcolnak.
qxy
Nekem van egy elképzelésem miért is van ez a nagy Migrante vándorlás és pénzeli ezt mind Amerika..- A föld szerzés. Mert ha már kevesen maradnak otthon le lehet rohanni és meg is van a föld. Miért is kellene az a föld? Mert vannak akik tudják hogy mit rejt az a föld.De ha ott vannak ezek a pupákok, nekik kellene a haszon. Vagyis, el kell őket intézni hogy maguktól menjenek el Jó kis politika és amit rejt az a föld, mindennél többet ér. Honnan veszem ezt? Csak úgy be ugranak a dolgok. Ne legyen igazam . de általában bejön .Na meg mi lenne ha ki derülne? Mindenkinek kellene az ujj energia nem?Lehet hogy most sokan mást gondolnak rólam, de ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.