Feltételezhetően elsüllyedt egy észak-koreai tengeralattjáró a kommunista ország keleti partjainál, miközben az USA és Dél-Korea hadserege történelmük egyik legnagyobb hadgyakorlatát tartják éppen a térségben. A BBC az amerikai US Naval Institute lap értesülései alapján írja, hogy a jármű az ország keleti partvidékén két, Japánra néző tengerészeti bázisok közelében volt, amikor eltűnt az amerikaiak radarjáról, egy ideje ugyanis figyelték a mozgását. Azt egyelőre nem tudni, köze van-e az imperalisták hadgyakorlatához, mindenesetre Észak-Korea többször követelte, hogy állítsák le gyakorlatozást, amit egyébként azután kezdtek el a szövetségesek, hogy a kommunista ország több alkalommal tesztelte ballisztikus, elméletileg majd nukleáris robbanófejet is hordozni képes rakétáit. Az észak-koreai tengeralattjáró-flotta kb. 70 hajóból áll, de ebbe az egészen apró, pár fős személyzettel és a nagyobb, 30-40 fős legénységgel operáló hajók is beleszámítanak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Ez nem hír, ez csak egy adat (egy jel hiányzik). A hír olyan ellenőrzött, hiteles forrásból származó információk összessége, amely a populáció egy nagyobb részét érinti, és amely az újságírói munka szakszerű kutatásaként jön létre. Akit érdekel utána nézhet annak is, hogy mi az információ.
feleselek
Valahol olvastam:"Mennyivel több repülőgép van a tenger fenekén, mint tengeralattjáró az égen..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.