A rendőrség szerint legalább egy, egyes belga lapok értesülései szerint viszont 17 ember meghalt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren kedd reggel történt, egyelőre ismeretlen eredetű kettős robbanásban – jelentette a belga sajtó. A helyszíni beszámolók több tucat sérültről is említést tettek.

A helyi hatóságok bejelentették, hogy kiürítik és lezárják a légikikötő épületét. Az érkező járatokat más repülőterekre terelik át. A környéken a vonatközlekedést is felfüggesztették.

A Le Soir című helyi lap értesülései szerint a robbanások röviddel reggel 8 óra után történtek a repülőtér indulási oldalán, az American Airlines légitársaság irodája közelében.

Szemtanúk szerint az első detonáció után mindenki rohanni kezdett a kijárat felé. A helyszínen mindenhol otthagyott csomagok hevernek.

A televíziós csatornák által sugárzott képek tanúsága szerint számos rendőrt és mentőt vezényeltek a helyszínre. A légikikötő felett fekete füst gomolygott, több helyen betörtek az ablakok és leszakadt a plafon.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Akkor most már biztos támogatja mergel menekültpolitikáját a németek többsége.

Század vég.
Peller Anikó
Akkor most már biztos támogatja mergel menekültpolitikáját a németek többsége.

Század vég.
36
@Peller Anikó: Ez úgy hiányzott most Merkelnek, mint a hátbarúgás. De, nem sajnálom. Elárulta Németországot és ehhez még egész Európát is felforgatta. Takarodnia kellene már a francba.
Szókrakész
Brüsszel ezzel a fogolycserés megállapodással tényleg megoldotta a problémát.

Csak gratulálni tudok.
Peller Anikó
@Sokrakész: igen, megáll az eszem, hatalmas eredménye ez a pulykapárizsi banyának, érdemes volt a keresztbetény nevettetésű kis rohadéknak ennyi pénct áldozni az a rabokra, mert most majd (a képzelete szerint) vissza tudja (höhö) tolonkocolni a nem megmenekült agytudósokat és csak százszor annyi futbalszerető atomfizikust kap(unk) értük cserébe. Micsoda üzlet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.