Nagy erejű detonációról érkeznek jelentések Párizs központjából. A robbanás a hatodik kerületben történt, és valószínűleg nem terrortámadásról, hanem gázrobbanásról lehet szó.

Összesen 140 tűzoltót küldtek a helyszínre, a háztömb és a környék lakóit evakuálták. 

Az épület a Rue d'Uzes sarkán található, nem messze a párizsi tőzsde épületétől és az AFP hírügynökség központjától – írja a hírado.hu.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szókrakész: A gazszerelokre is! Ezert gyanus nekem a focsovezeto gazmester meszaros.! Ez mind az o muve volt! Most csinalja a helyet a kisvasutjanak! Parizs lesz a vegallomas. Es ha nem tetszik a magyar adofizetoknek, akkor atmennek a Csalaguton is, akar Londonig!

Hulye hatasvadasz firkasz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Mondd mar, legfeljebb nem fogok hangosan magamban beszelni...:o))) (jovanna, ez csak vicc vo't, nem is beszelek hangosan magamban...Csak ecceruen neman megveregetem a sajat vallamat, ha jol sikerul valami, ha meg nem, akkor megsugom magamnak, hogy "janyom, ezt jol elb@sztad!", szerencsere ez az utobbi allati ritka, viszont tanulok belole: legkozelebb nem kovetem el ugyanazt a hibat...:o))))))
karma1
@Szókrakész: Az tenyleg gyanus lesz, mert O szokta elzarni a vizet, tartalek viz meg nincs nala...:o))) (Nekem viszont mindig van palackos viz otthon,...:o))))
Szókrakész
@karma1: Ugye?!?!

Már pörög is az agy.
És eddig nem is tűnt fel, hogy van nála extra pohár víz, vagy..., pedig minden elzárva.
Vigyázz!
Amúgy is imád Viktor.
És lehet, hogy ez nem plátói lesz. A távolság nem számít.
Lásd Kóser Lala is képes volt egészen Új-Zélandig utazni egy Rolling koncertért.
karma1
@Szókrakész: Hahahaha,... 1600 km-re vo't tolem! Es en kulonben is egy bokor mogott bujtam el, hogy nehogy meglasson...:o)))) A Rollingert kulonben is kesz penzkidobas volt eljonni idaig... Lattam a kubai koncertjuket... Haaaat... amikor a betegeket idolegesen leveszik a lelegeztetorol, es elveszik toluk egy orara a jarokeretuket is, akkor meg azok is jobb teljesitmenyt nyujtanak, mint a Rolling...:o((( Hamisan enekeltek, pocsek volt a technika,... Aaaaa. hallgatom inkabb a birkabegetest meg a madarfuttyot...:o)))
Szókrakész
@karma1: Igazad is van.
Örülj, hogy olyan környezetben, relatív nyugalomban élhetsz.
Vissza a természethez.

A Rolling pedig rég nyugdíjba kellett volna vonuljon.
De hát a pénz az nagyon nagy úr. Sátáni.
rapier
Új sorozat indul: Ahmed a gázszerelő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.