Egy csoport marokkói muszlim győzelmi ének (Nasheed) éneklésével ünnepelte meg a sikeres terrortámadásokat a brüsszeli reptér és metró ellen. Tették mindezt Brüsszel központjában. Néhány idióta belga is csatlakozott az éneklő falkához, még tapssal is színesítve az előadást. Csak egy valamit nem tudtak a belga liberálisok, mégpedig a dal szövegét és annak jelentését. A tabuk-i csatában való győzelemről és Mohamed Medinába való bevonulásáról szól a tradicionális muszlim dal. (Átültetve napjainkba: Brüsszeli győzelem és muszlim bevonulás, térhódítás.)

Forrás: napimigrans.com
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rapier
Ki az a liberállat, aki az európaiak gyilkolászását ünnepli?
36
Miért nem fújták le őket is könnygázzal? Vízágyú? Ez is uszítás, mint a szélsőjobbos cirkusz.
Peller Anikó
@36: affenét, nem tudnak arabul a szerencsétlen migrácsimágók és azt hiszik azért jöttek (törtek ránk), hogy minket ünnepeljenek. Magyarul az arabok hülyét csináltak Európából és ezek a bumburnyákok még tapsikolnak is neki.

Európa eltunyult, a vezetőink meg elmebetegek. Nekik ugyanis kötelességük lenne tudni miféle népséget eresztettek ránk.
rapier
@Peller Anikó: Nem elmebetegek, hanem hazaárulók!
36
@Peller Anikó: Igaz. A 68-as egykori ifjúságnál megszakadt a tudni akarás. Ők szétdrogozták az agyukat és jött a nagy rózsaszín homály. Amíg ők, álmodoztak a jóléti államban, addig a török vendégmunkás, elvitte a szemetet és takarította a klozetot helyettük. Aki pedig, akár Magyarországról is de át tudott szökni nyugatra, az tervezett nekik motort(pl. BMW), feltalált C vitamint, tervezett hidat, gyárat, mindenfélét. Tanult és tanított az egyetemen. Kutatott, keletet, nyugatot, majd 89 után hazajött ha még élt és maradt, gyűlölt magyar.

Viszont! Van egy nagyon is tehetséges, szük nyugati elit, akik a svájci, angol, amerikai, nagyon is (liberalizmus, ide vagy oda) szigorú, konzervatív, zárt, egyenruhás és valódi tudást adó kollégiumokba jártak. Na, őket nem lehet látni ezek között a barmok között. De az EP-ben sem.
Jozefina
És utána fogadást adtak tiszteletükre a belga politikusok??!!! Felháborító, hogy ilyet meg lehet engedni!!! Állampolgárságot megvonni tőlük, repülőre fel, irány az ó haza és kitiltás örökre az EU-ból. Persze le és felmenőikkel együtt!!! És ez a barátságosabb megoldás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.