Nem csak finomak, nagyon egészségesek is, tele vannak A vitaminnal. Úgy képzeljük, hogy korán, még aranyos korukban takarítják be őket.

De nem így van! Valójában a bébirépák is közönséges répák, ráadásul a legrondábbak közül valók. A sztori még a nyolcvanas években kezdődött, amikor az amerikai szupermarketek csak a legszebb sárgarépákat voltak hajlandók átvenni a farmerektől. Amelyiknek nem volt tökéletesen egyenes alakja, abból legfeljebb dzsúsz, vagy takarmány lehetett.

Nem Mike Yorusek volt az egyetlen termelő, akit utálta ezt az esztelen pazarlást, de ő volt az első, akinek eszébe jutott, hogy talán tehetne valamit ellene. Fogta a répáit, majd beöntötte őket az ipari zöldbabvágó gépébe, és megszülettek az első bébirépák.

Szóval jobb ha tudja, hogy az aranyos kis zöldségek nagy, ronda gyökerekként kezdték a pályafutásukat. 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez azt jelenti, hogy annyiféle répa létezik, ahány-fajta fogyasztó eszi meg. Pl. a nyulak nyúlrépát esznek, gyerekeknek ott a bébirépa, nőknek pedig a férfirépát ajánlották...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
A cikk írója remélem nem gondolta komolyan hogy az emberek nem tudják hogyan készül a bébirépa?
RonaGyuri
Kár hogy egy tudatlan fírkász izgágasága; van ilyen is meg olyan is
Yoda69
@levarosbukta: Mindenki tudja. Amikor a repapapa es a repamama talalkoznak ejszaka megtortenik a bumm, es kilenc honap mulva megszuletik a bebirepa.
papa.49
Na akkor gondoljátok végig a többi ,,csoda,, élelmiszert is hasonlóképp ,,csinálják,, nem termesztik)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.