Három afgán menedékkérő a gyanú szerint megerőszakolt és megsebesített egy 21 éves diáklányt Bécsben, az elkövetőket elfogták, ők azonban nem ismerték be tettüket – közölte a bécsi rendőrség pénteken.

Roman Hahslinger rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a két 16 éves és egy 17 éves fiatal férfi alkoholos befolyásoltságra hivatkozva azt állítja, nem emlékszik arra, mit követett el.

Menekültek erőszakoltak meg egy diáklányt Bécsben

A bűntény pénteken hajnali egy órakor történt. A 21 éves áldozat 30 éves barátnőjével együtt a bécsi Praterstern vonatmegállónál volt. Míg az idősebb barátnő pénzt vett fel egy bankautomatából, a fiatalabb lány elment egy nyilvános mosdóba. A férfiak kifigyelték és megerőszakolták. A bűntett után elmenekültek, a lány barátnője ezek után talált rá a földön fekvő áldozatra. A 30 éves nő az utcára szaladt segítségért, ahol több járókelő is látta az elszaladó férfiakat és értesítették a rendőrséget.

A rendőrség harminc emberrel kezdte meg a környék átvizsgálását, és fél órával később a Praterstern pályaudvar közelében megtalálták a három feltételezett elkövetőt.

A lányt kórházba vitték.

A közelmúltban elkövetett támadások miatt a bécsi Praterstern térnél megemelt létszámmal van jelen a rendőrség, naponta mintegy százan teljesítenek itt szolgálatot.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ezek a migráncsok pontosan tudják, hogy az európai művelt nyugat kimondottan balfaszok gyülekezete...ahol saját széplelkű törvényeik segítségével dőlnek a kardjukba...lásd a brejvik féle pert, ahol egy tömeggyilkos nyert az állammal szemben saját törvényei alapján, ráadásul norvég bíróság hozta az ítéletet..
aztán ott van brüsszel, ahol csak néznek a semmitérő hatóságok, mert nincsenek felkészülve, és nem is hiszik, hogy ilyen megtörténhet...
aztán a kölni szabadtéri mulatozás, ahol a hatóságok agyonszerencsétlenkedték az erőszakolók elfogását...no persze, amióta merkel szelfizett egy migránccsal, azóta szabad a pálya...

ez a három gané nemsokára szabad, mert jogaik vannak...és ki áll ki az érdekeikért? na ki? hát persze hogy néhány széplelkű mocsok, aki mindenféle egyetemet elvégzett a biztonságos(nak hitt) bécsben...de ha eljutnának afganisztánba főleg a női jogvédők, vagy irakba, pakisztánba, netán indiába, ott megtudnák hogy ezek a migráncsok milyen tőről származnak..haza úgysem érnének, mert tarkónlőnék őket...persze előtte minden férfi unga-bunga..

hajrá művelt nyugat!...ez kell nektek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
semmi gond... a bíróság - szintén alkoholos befolyásoltságra hivatkozva... ítélje őket fejenként 100 évre..és a büntetést - minden hónapban más - női bortönben kelljen letölteni...

oszt jónapot...
KERKA
Na mire is költik a kapott segélyt? drogra és alkoholra.Pedig azt hittük, tiltja a vallásuk az alkohol fogyasztást.
Még előrukkolnak a védekezéssel, a nő direkt akarta az erőszakot.
36
Az egyedül lófráló nőket prédának tekintik. @verőce21: Igen. A minap olvastam, hogy az Air France, homoszexuális stewardesei balhézni kezdtek, hogy ők aztán nem repülnek Iránba, mert ha két homokost rajtakapnak a nyaláson-faláson, halállal büntetik őket.(De előtte még a saját cégük is elbocsátja a delikvenseket) Meglepő módon(én örülök neki), a szakszervezetük vezetője, ellentmondott nekik, hogy tessék megemberelni magukat és ha többi 20 országba hajlandóak elrepülni-ezekben is üldözik a homokosokat-akkor Iránban is tudjanak viselkedni!
36
@Mirabilis: Ez is, az is nagyon nagy baj. "Szegény menekültek", annyira "kilátástalan az életük", hogy alkoholba fojtják bánatukat. Otthon ezért, keményen szankcionálnák őket. A rendőrök hol voltak? A két lány, mit keresett ott, hajnali egykor?
KERKA
@36: ez így nem fair a kérdés feltevése, miszerint a két nagykoru nő mit keresett hajnali egykor az utcán.
Én megkérdezem, hogy a két kiskorú migráncs mit keresett hajnali egykor az utcán? Miért nem voltak a táborban az esti záráskor?
Bizonyára nem láttad a fényképet a megerőszakolt nőről. Én láttam, sokkoló volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.