Felesége New Jersey-i kampányrendezvényén mondott beszédet Bill Clinton volt amerikai elnök hétfőn. A beszédben kitért Lengyelországra és Magyarországra is – írja a HVG.

Úgy fogalmazott, ez az a két hely, ahol – bár az Egyesült Államok és a hidegháború nélkül ma szabadság sem lenne – elegük van a demokráciából, ezért inkább Putyin-féle vezetést akarnak.

Adjanak egy autokrata diktátort, az majd gondoskodik róla, hogy a külföldiek a határon kívül maradjanak

– mondta Bill Clinton. "Ismerősen hangzik?" – tette hozzá a bevándorlóellenes Donald Trumpra célozva, a közönség derültségére.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Az vakog, akinek a Mexikói határra kerítés épült, hogy a mexikóiakat távol tartsa az USA-tól! A katonáknak meg tűzparancsa van a kerítés mellett! Bravó! Ez aztán a demokrácia!
Csizmás Kond
A Clinton család oválisasztalszexpolitikája a világ aljasságának a tükre.
Bringás
Miért nem beszél a demokrácia nagy védője Quantanamoról, ahol ítélet nélkül tartják fogva azokat, akiknek nem tetszett a pofája? Hol is van az a nagy demokrácia? Kit bírál az, aki az elnöksége alatt ezt eltűrte?
fekete
Mit hebreg ez a beteg no" csa'va'sz! Ilyenek az USA elnokei. Reagan Hollywoody szinesz volt,
ez no csa'ba'sz. Aki normalis volt aszt leme'szaroltak Kenedit! Ketott is!
sokanvagyunk
Az USA nagykövete szerint ez a szerencsétlen egy magánember monológja.
Mangu
Ezen fel vannak háborodva, de a "szabad kereskedelmi" zsarolásról bezzeg hallgatnak, ami nem sértő, hanem tragikus következményekkel jár számunkra.
@fekete: Alapvetően az amerikai államiság, annak politikai mentalitása képmutató, szégyenteljes, melyben a tisztességre törekvőknek nincs helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.