A Fidesz szerint a Magyarországot érő amerikai kritikáknak Bill Clinton korábbi amerikai elnök az arca, de Soros György a hangja.

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Bill Clinton a hétvégén azt mondta: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis úgy döntöttek, a demokráciával túl sok a baj, ezért tekintélyelvű, Putyin-féle vezetést akarnak.

A Fidesz azt írta, hogy minden amerikai megszólalás mögött egyetlen tényező húzódik: Soros György egész egyszerűen egy neki tetsző kormányt akar látni Magyarországon, ezért mindent bevet.

"Az amerikai spekuláns számos alkalommal és eszközzel akart eddig is nyomást gyakorolni Magyarországra", a bevándorláspolitikában éppúgy, mint pénzügyi és gazdasági kérdésekben – olvasható a közleményben.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Kutyuska: Szerintem azért haragszik Sorosra, mert az ő pénzén jogásszá vált és ki kellett jönni a disznó ólból! Valószínű ott jobban érezte magát.-:))))

P.s:
Ezt nem én találtam ki, ő nyilatkozta, hogy az apja mindig vele takaríttatta ki a disznó ólakat!!!
kukac50
Orbánt meg Habony, mindig be van lőve,nem tud jó ötleteket adni.
Kutyuska
@bencemacska: Az biztos, hogy kultúrált környezetben nem tud magával mit kezdeni.
A tökeit markolássza hivatalos találkozókon, rángatja magán a nyakkendőt, stb.
Látszik a testbeszédén, hogy rosszul érzi magát intelligens, kultúrált emberek között.
Az ő közege valóban a disznóól, vagy a rizsa Szilárd, Tállai és Mészáros Lőrinc féle bumburnyákok társasága.
rdos
Ha az USA elnökét, lényegében tehát az egész világot a háttérhatalom irányítja, akkor mini szterelnökünket is. Ezzel dekonspirálta magát, egyben elárulta magát hogy kivel kollaborál.
evacica
@Kutyuska: Mennyivel jobb lenne Nekünk!
evacica
Egy baj van, hogy Orbán felmászott az uborkafára, de neveltetésénél fogva viselkedni nem tanult meg! Csak meg kell nézni a közvetlen környezetét és sírva is lehet fakadni, ezek vezetik ma Magyarországot! van miért szégyenkeznünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.