Ilyet még nem látott, így kér bocsánatot egy japán cég a jégkrém áremelésért... Egyperces „reklámspot” 26 forint miatt. Japánban egy jégkrémes szeletet gyártó cég reklámjáról beszél manapság mindenki. Ebben nem történik egyéb, mint hogy a a gyár elé szépen sorban kiállt cégvezetők és alkalmazottak egy percig némán állnak, majd bűnbocsánatért esedezve a felvétel végén meghajolnak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, wazzeg, a tetves gengszterrezsim évszázadokig állhatna bocsikát kérni, míg be nem mohásodik, vagy nem mumifikálódik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
De a 26 forintos áremelés azért maradt ugye?
Mangu
@human: Na, ez a lényeg. Másoknak meg csak ok, hogy szidja a fideszt, mert mást nem tud.
human
@Mangu: Azért tudnék példát mondani amiért bocsánatot kérhetett volna a fidesz. Pl. 187-ről 287-re ment fel a CHF. Ez nem 26 forint.
Mangu
@human: Ja, azt kérhettek volna, de maradt az árfolyam. Inkább a bilit kellett volna kiborítani, de a többség megint a "kárörvendő" szerepben tetszelgett
human
@Mangu: A kárörvendés a kormánynak szól. Azért annak senki nem örült, hogy a szomszédnak 20 ezerrel nő a havi törlesztője. Nekem is van olyan ismerősöm akik azt hitték álmaik házát építik és a vége az lett, hogy egy kisebb használtban kell kislányukkal élni az életüket. Ennek sem lehet örülni. Viszont a "Na ugye" mosoly kiül az ember arcára mindig miután beigazolódik, hogy mégsem lesz kolbászból a kerítés(, mert ők ezt ígérték 2010-ben). Ebben soha nem volt különb egyik oldal sem.
Mangu
@human: A kormánynak? Ők jártak jól, a kölcsönt felvevő emberek, importáló vállalkozók meg megszívták. A társadalom meg irigy, úgy kell neki, miért akar nyerészkedni, -többet, -jobbat, mint nekem van. Mind a mai napig nem kaptak semmi támogatást az állami pénzügyi átverés (kétszeri) áldozatai. Bezzeg a bankokat mindig konszolidálták, támogatták.
Aki meg a kolbász kerítésben hitt, annak a realitása nulla, nem itt él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.