A magyarok és a lengyelek is joggal várnak el több tiszteletet az Egyesült Államok volt és jelenlegi vezetőitől – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, reagálva arra, hogy Bill Clinton volt amerikai elnök "putyinizálódással" vádolta meg Lengyelországot és Magyarországot.

Orbán Viktor megjegyezte, tetszik neki, amit Jaroslaw Kaczynski, a lengyelországi kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke mondott az ügyben, vagyis hogy Bill Clintonnak orvoshoz kell fordulnia.

Orbán szerint Bill Clintonnak orvoshoz kellene fordulni

A miniszterelnök szerint a Magyarországra, Lengyelországra és általában Közép-Európára tett negatív megjegyzések, amelyek megszaporodtak a migránsválság óta, nem véletlen elszólások. Ugyanis "a Demokrata Párt vezetői mögött (...) Soros Györgyöt kell látnunk", aki azt hirdette meg, hogy minden évben be kell engedni legalább egymillió muszlimot Európába – mondta, hangsúlyozva, hogy Magyarország akadályát jelenti ennek a Soros-féle amerikai tervnek.

A kormányfő ezek alapján Bill Clinton szavait úgy kommentálta: "a száj Clintoné, de a hang Soros Györgyé".

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Én a helyedben befognám a pofámat, még pedig azért, mert valószínűleg a felesége, aki jó eséllyel az USA következő elnöke lesz, sem gondolja ezt másképp a mondandóját. Azzal a különbséggel, hogy ő nem a magyarokkal, hanem egyértelműen csak a Fidesszel kapcsolja össze!!
Hát!!! Khm. kepkezelo.com/images/n6xe0bqwvr4bc1vu5ga0.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Horizont: Még az is előfordulhat, hogy hadat üzenünk az USAnak...ez a csúti - minielnök bármire képes pukkancsos mérgében
süsüasárkány
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű.
Amikor hosszú ideig nem fogadták, miért térdepelt a Fehér Ház előtt, könyörögve, hogy engedjék be.
Szókrakész
@Horizont: Én nem orbánt védem.
Clintont ekézem.
Elegem van abból, hogy mindenki minket szid, mikor ugyanúgy fényéveket kaphatnának a saját dolgaikért.
A másra mutogatásból már tele a padlás.
Van elég bajunk itthon, mindegyik párttal.
Nem kell, hogy még külföldről is ezzel csesztessenek minket.Elég az itthoni jobb és baoldali(19=20-1) "harc", alias marakodás a húsosfazék körül.
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: ez pont nem a fideszes szerki volt...:))))))
bakegya
@mariaberta: biziny ,bizony...elfogynak aa EU millk,aztán a barátok is-akkor csakkk a korrupt NÉPPÁRT VEZÍR-ÉS KISKIRÁLYSÁGA MARAD NEKÜNK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.