Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter előadást tartott a Copenhagen Business Schoolban, de a kinti diákok plakátokkal, molinókkal dekorálták ki a helyszínt – tudósít a 444.hu.

A tiltakozók – a kutyapárt plakátjaihoz hasonló megoldásokkal – többek közt arról tájékoztatták a jelenlévőket, hogy csak Szijjártó beszédének ideje alatt négy diák hagyja el majd Magyarországot, a helyi diákmunkások pedig kétszeresét keresik a magyar átlagfizetésnek. Volt látható olyan poszter is, ami azt üzente a Fidesznek: "azért tanulunk itt, mert tönkretettétek a felsőoktatást."

Majmot csináltak Szijjártóból az egyetemisták Dániában

A plakátokat úgy rakták ki, hogy a terembe érkező külügyminiszter előtt is láthatóak legyenek, de a beszélgetést szervező helyi összekötő ezeket igyekezett eltüntetni.

Szijjártó – akinek szeme előtt voltak a kérdéses plakátok – Az unió jövője címmel tartott előadásában azért bírálta az európai közösséget, mert az energiafüggetlenség megteremtése érdekében nem lép fel kellőképpen. Így pedig nem marad más Közép-Európának, mint az oroszoktól szerezni energiát. A külügyminiszter emellett a határvédelemről is beszélt.

A hallgatók pedig kérdezték: egyikük óriási tapsot is kapott, amikor azt firtatta, miért költ tízmillárdokat a kormány a stadionokra, ha a határvédelem ennyire fontos. Az alábbi videón ez 12.30-tól látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem a diákok csináltak majmot Szírgyártóból, hanem a fodrásza csinált embert a majomból. Kevéske sikerrel.
Annak a maréknyi diákseregnek több esze van, mint a kormányunknak összesen. Egy kérdésükben több a realitás, mint ezekben összesen. Minél több fiatal megy ki tanulni, annál többen maradnak gondolkodók. Kintről még szembetűnőbb a különbség.
@ Bringás kezeltünknek is jót tenne egy pár hetes európai körút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@Macskaszem: Dehogynem. Már mondom is helyettük a tutit: A Soros áll mögöttük, meg a Gyurcsány, meg a bukott baloldal, meg a titkos háttérhatalmak.
Kutyuska
@papa.49: Ott nem mondhatta meg előre, hogy mit szabad kérdezni és mit nem.
Kutyuska
@szaboria1: Hamisítanak egy rövid bejátszást, beültetnek 20-30 Fidelitasost és úgy tálalják a köztévében, hogy hatalmas sikere volt a zselés fejűnek és a kinti diákok támogatásukról biztosították a kormányt.
papa.49
@Kutyuska: Ezek csak a ,,levajazott pályán tudnak győzni,, ))))))))))))))))))))))))))))
simmering73
Peti büszke lehetsz rá, hogy majmként definiáltak. Itthon ennél kevesebbet érsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.