Hillary Clinton, az amerikai demokraták esélyes elnökjelöltje több mint tíz százalékkal vezet Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje előtt a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint.

Clinton a népszerűséget mérő közvélemény-kutatásokban hosszú idő óta először vette át országos szinten a vezetést Trumppal szemben. A Reuters és az Ipsos által közösen készített, szombaton közzétett felmérés szerint a megkérdezettek 46 százaléka a demokrata politikust támogatja, míg Trump elfogadottsága alaposan csökkent, mégpedig 35 százalékosra.

Az első elemzések szerint ennek magyarázata lehet a volt külügyminiszter minden korábbinál határozottabb fellépése és erőteljes bírálata Trumppal szemben. Kivált döntő lehetett népszerűsége növekedésében a csütörtökön Kaliforniában elmondott beszéde, amelyben hangsúlyozta: Donald Trump elnökké választása "történelmi tévedés lenne".

Május közepén a két politikus még fej-fej mellett haladt a közvélemény-kutatások eredményei alapján.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Reménykeltő! a trampli nekünk is betett volna...
Szókrakész
"Kivált döntő lehetett népszerűsége növekedésében a csütörtökön Kaliforniában elmondott beszéde, amelyben hangsúlyozta: Donald Trump elnökké választása "történelmi tévedés lenne"."

Ennyire hülyék az amerikaiak.
Egy ilyen magyarázat is elég, hogy a másik nyaktiló alá hajtsák a fejüket.
ÖNKÉNT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.