Tiszteletben kell tartani és nem kell kommentálni a brit népszavazás eredményét, amely nem tragédia, hanem olyan valóság, amelyre a többi uniós országnak gyorsan reagálnia kell – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Rimaszombaton.

Robert Fico leszögezte: óriási hiba lenne, ha az Európai Unió "maradó" 27 tagállamának a népszavazásra adott reakciója olyan lenne, mint az EU eddigi politikája. Kifejtette: az EU lakosságának óriási része elutasítja az unió migrációs politikáját, és nagy az elégedetlenség az EU gazdaságpolitikájával is.

"Ezért csak rajtunk, az unió többi tagországán áll, találunk-e elég erőt annak kimondásához, hogy az EU politikájának alapvető változásokon kell átmennie" – tette hozzá a szlovák kormányfő.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy is van a vicc Brezsnyev haláláról?
Na jó az érthetőség kedvéért átírom mostanra:
A tragédia az, ha a mi nagy vezérünk hirtelen és váratlanul meghal. Az tragédia! De nem baj! A baj az, hogy a britek (na jó leginkább az angolok) a kilépésre szavaztak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
beobachter
@RonaGyuri: Gyulli bácsi,akkor elmondod a viccet?
bakegya
Elege lett a szigetországnak a bevándorló magyar cigányokból-erre mit üzengethet az orsos!
eugen4402
Mi van..? Ficó nem kapta meg a központi eligazítást?
Direkt azzal kellett volna kezdenie, hogy: "...mi egy erős Európában vagyunk érdekeltek, de Brüsszelnek észre kell venni, hogy..." Error a V4-ben???
Fradigege
Érdekes ez a fickós robi. Amikor gyurcsány volt hatalmon, akkor riogatta, hogy magyar fasiszták járőröznke a "szlovák"(csehszlovák)-TÓT-határon. Mostanra ez megszűnt?
1 kérdést tennék fel robikának!
Hol születtél? Milyen országban?
...
Válasz: csehszlovákia
ENNYI! Ő még csehszlovákiában született.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.