Beszédes táblázat jelent meg arról, hogy pontosan kik azok "a britek", akik végül az EU-ból való kilépés mellett döntöttek. Ahogy ennek Magyarországon már régi hagyománya van, a szigetországban is az öregeken múlott a fiatalok jövője.

A britek jövőjét is a nyuggerek pecsételték meg

Az utolsó oszlop azt mutatja, hogy melyik korcsoport hány évig fogja "élvezni" az elszakadás hatásait. Míg a 65+ évesek a várható átlagos élettartam alapján már csak legfeljebb 16 évig fickándozhatnak az EU-n kívül, a most maradásra szavazó fiatalok 69 éven át viselhetik majd előbbiek döntésének következményeit.

És még egy adalék: a google-zó britek azt sem tudták, miért lépnek ki – írja az Index arra alapozva, hogy két órával az urnazárás után 250 százalékkal megnőtt azoknak a száma, akik arra kerestek rá a Google-ben, hogy "mi történik, ha kilépünk az Európai Unióból?"

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a cikkíró szerény egybites ujságíró... a nyugdíjasok(mint a cikíró makákónak a nagyszülei) már ledolgoztak egy életet...és pont nagyon leszarják a firkász hülye dumáját...

minden ember aki szavazhat, a saját értékítélete szerint döntött...ez a majom másként látja, mint a nagyszülei, illetve az idősebbek..és ez így van jól...legfeljebb visszamegy bangladesbe, vagy ahová tetszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@wpym: ..
Bőven beleférek az általad lenézet , sértegetett korosztályba de attól még szavazok időnként 500-700 km vezetek közben dolgozok ..Nem egy estben látom az általad nagyra tartott korosztályt GARAMBOLOZNI mert elaludt a volánnál ..A szavazatommal azért befolyásolom a sorsotokat mert egy ilyen gondolkozású emberre egy kutyát nem, lehet rábizni ..Örülj hogy megvédünk saját magadtól ..Ja és köszönd meg !!!
gulyasgyula
@sokanvagyunk: Ahhoz a wpym gondolkozású többségnek van , lenne esze mert a barátunknak szerintem a laptopján kívül más vagyona nincs és az apja házából osztja az észt ..
glorianna
@wpym: Csak szólok, h tőlünk nyugatabbra néhány országban a nyugdíjkorhatár és magasabb. Arról már nem is szólva, hogy a 15-65 éves korosztályban is akad "néhány" szerény szellemi képességű, aki még háztartást sem tud(na) vezetni.
glorianna
nyugdíjkorhatár és magasabb = nyugdíjkorhatár is magasabb :S
varirmag
@gulyasgyula: "Amíg az én verejtékek is benne van a jövőbe addig bele szólok és nem a Te érdekedet fogom nézni hanem a családomét ami nem biztos hogy egyezik a Te érdekeddel sőt biztos vagyok benne hogy nem ugyan az a cél ..Mivel nem egy helyről indultok "

Ezt most miért írtad nekem ?
gulyasgyula
@varirmag: Június 24..17:14 kori írásra reagáltam ""Legyen annyi önmérséklete az öregeknek , hogy nem UGATNAK bele a fiatalok jövőjébe "" ..Egyrészt nem "ugatunk " másrészt a mi korosztályunk már le tett valamit az asztalra ..A fiatal korosztály mit tudd felmutatni ami ilyen hangnemre feljogosítja ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.