Több tucat gyerek került viharba egy vízutúrán az oroszországi Szjamozero tavon múlt hétvégén. A baleset során felborult három csónak, amely 51 embert – köztük 47 kiskorút – szállított. 13 gyerek meghalt, egy pedig eltűnt.

A 444.hu orosz hírforrásokra hivatkozva azt írja, bár a segélykérés befutott szuojarvi központi kórházhoz , az ügyeletes a hívást telefontréfának gondolta, és nem számolt be róla sem a feletteseinek, sem a hatóságoknak és be sem jegyezte a naplóba.

A mulasztás miatt a bajba jutott vízitúrázók mentése csak másnap kezdődött el, miután az egyik kiránduló partra vegődött, és értesítette a közeli falu lakosait. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Muszkák? Lapozzunk. Könyörtelen vagyok, ahogyan a muszka is megerőszakolta a magyar anyákat Pesten. Érzek valamit. RIP-ová.
namihami
@Fradigege: Muszka, nem muszka. 47 GYEREK. Nem hiszem, hogy azok akár egyetlen nőt is megerőszakoltak volna.
Egyébiránt a derék magyar katona is csinált hasonlót a nagy orosz sztyeppén, esetleg Ukrajnában vagy odalenn délen, a hideg napok alatt.
Nincs semmi egymás szemére vetni valónk. Nem vagyok orosz származású, semmi közöm ahhoz a vérvonalhoz, csak megpróbálok korrekt lenni.
Fradigege
@namihami: Nyilván a bor beszélt belőlem. A Hideg-napokat ne keverd ebbe bele. Nem volt véletlen a hideg-napok. Visszamehetünk a történelembe, ami úgy kezdődött, hogy mi visszaütöttünk. A török idők alatt kezdődött a magyar-rác ellentét. Kiirtották Baranyában és a Tisza mentén a szerbek a magyarokat. A Hideg-napok csak egy kis himbi-limbi volt ahhoz képest, amit a szerbek velünk műveltek. Nézz utána. Rác-járások!
magyarmegmaradasert.hu/kiletunk/tortenelmunk/item/2680-fejezetek-a-r%C3%A1cj%C3%A1r%C3%A1sok-t%C3%B6rt%C3%A9net%C3%A9b%C5%91l

mohacsi-csata.hu/content/1707-r%C3%A1cj%C3%A1r%C3%A1s-3

www.nimrod-mohacs.hu/content/1704-r%C3%A1cj%C3%A1r%C3%A1s

www.nimrod-mohacs.hu/content/1704-r%C3%A1cj%C3%A1r%C3%A1s-2
Tessék. Parancsoljál. Én kérek elnézést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.