Sadiq Khan, London polgármestere Facebookon üzent a városában élő külföldi munkavállalóknak, így a magyaroknak is – szúrta ki az atv.hu.

A polgármester azt írja, nagyon hálás a munkájukért és ezen a népszavazás eredménye sem tud változtatni. Úgy fogalmaz, a jelenleg Londonban élő mintegy egymillió vendégmunkás keményen dolgozik, és adófizetésével nagyban hozzájárul a város kulturális közegéhez.

Az EU-párti londoniak időközben petíciót indítottak hogy, a brit főváros önálló városként csatlakozzon az Unióhoz.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ugye magyarok.
Nem kell itt félni!

Amíg dolgoznak és nem linkeskednek, addig welcome!

Tehát MARADHATNAK!!!

És egy így van rendjén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
satan
sokkal több embernek jó, mint ahánynak rossz ez a lényeg.
36
Londoni kertváros, 60 év körüli, angol nő mondja el véleményét a magyar újságírónak.
-Járt már nálunk kórházban?(Londonban)
-Mert a férjem, nagyon beteg és kórházban fekszik, de utálok bejárni, mert tele van bolgár(hozzáteszi, cigányokkal). Ott fetrengenek. A fene se tudja, de ezek imádnak nálunk kórházba járni.
Ő a kilépésre szavazott. Meg is értem.
Nem lépett időben a brit politika, hogy kipucolta volna az élősködőket az országból.

Egyébként, a magyart pedig, jól el ámította a foci és most a BREXIT két hétig. De a média tehet róla. Ugyanis, múlt hétvégén is csak átjöttek a magyar határon vagy kilencszázan. Ez nem határőrség, hanem balett.
36
Khan, nem fog semmit megmondani. Majd a City megmondja, hogy mi lesz és kész.
36
A magyar kormány csak fontosnak akar tűnni ebben a kérdésben. Csak szemléltetésül, a brit pénzügy, 10 évnyi magyar költségvetés összegét különítette el, a veszteségek kompenzálására. Kistalicska ehhez a magyar gazdaság.(sajnos)
libellle
@eszegfu: Oja, de még mennyire sajnos. Az angolok messze nem olyanok mint 50-60 évvel ezelött. Sajnos egyre jobban "nyilt ott is màr a gazdasági olló" Vannak a nyertesen és vannak a vesztesek ezoknak a 99 % szavazott a Brexitre, gondolván, hogy majd most ök is felértékelödnek. Megindult a Bankok kitelepitése Londonból Most jött a Breaking News.
eszegfu
@libellle: Nem tudok semmit sem hozzátenni... hiszen nekem semmilyen tapasztalatom nincs az angolokkal kapcsolatban...M.o-n élek...de értem a gondolatodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.