Nagy-Britanniának az országban megtartott népszavazás eredményével összhangban azonnal be kellene nyújtania írásban az Európai Unióból való kilépési szándékát, hogy a kiválási folyamat a lehető leggyorsabb és legfájdalommentesebb legyen - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyanezt mondom en is. Juncker nagyon pipa, mint ahogy senki mas sem orul ennek, volt olyan hulye szavazo, aki azt sem tudta, mit takar a "Brexit" kifejezes, es ahogy ezt megtudta, mar nem is szavazott volna a kilepesre, sajat bevallasa szerint,
En sem ertem (meg sokan masok errefele), miert kell oktoberig varni, hiszen addig az Unio keze teljesen meg van kotve, mig Anglia valos kilepesevel teljesen vilagossa valnanak az erovonalak es a tennivalok is. Ez a 4-5 honapos vacillalas ugyanennyi ideig teljes bizonytalansagot, kiszamithatatlansagot fog okozni, ami kizarolag csak a populistaknak es a jobbosoknak, naciknak kedvez.
Menjenek a francba, ha mar egyszer eldontotte ANglia EGYHARMADA, hogy mit akar.
coni
@karma1: Valójában nem akartak kilépni, csak túltolták a biciklit a politikai hasznuk érdekében, hiszen minden negatív propaganda jó sokat hoz a konyhára.
Szerintem nem akarnak kilépni, csak az EU mostanra visszavonta azokat a beígért engedményeket amit Cameron korábban kicsikart az Unióból. A népszavazás eredménye semmire nem kötelezi a kormányt.
karma1
@coni: Cameron is ismeri balogot a tultolt biciklivel? LOL...:O)))))
lópicigáspár
Ha menni akarnak menjenek! De ne csodálkozzanak, ha egy EU-ból rendelt árut 50%-al drágábban kapnak meg, köszönve a vámoknak...! Jó nagy pofont adtak a "következő generációnak"!
dr. prédikátor
Ángliusok!!! Ilyen amikor visszanyal a fagyi!A la viktor szopkin:Kaptatok egy jó nagy sallert!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.