Egy kamion belehajtott a százezres ünneplő tömegbe Nizzában, a tengerparti sétányon, több száz méteren át ment teljes sebességgel az emberek között.

Legalább 84-en meghaltak, 100-nál is többen megsérülhettek.

Az AFP helyszíni tudósítója szerint a fehér teherautó teljes sebességgel hajtott a tömegbe, és néhány száz méteren át ment az emberek között.

A merénylő egy 31 éves, tunéziai származású férfi volt – közölte a francia belügyminisztérium.

Terror Nizzában: padlógázzal hajtott a kamion az ünneplő tömegbe

A rendőrség bejelentette, hogy a sofőrt lelőtték. Az AP-nek egy szemtanú azt mondta, hogy a sofőr rálőtt a menekülő emberekre, mielőtt a rendőrök megállították.

François Hollande francia elnök Avignonból visszatér Párizsba, ahol válságtanácskozást tartanak.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy sérült magyar nőről tud.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@Vosztok: Mi köze ennek Merkelhez te Isten barma! Vagy most már ahogy Magyarországon mindenről Gyurcsány tehet, úgy az összes terror támadásért Merkel lesz a hibás?! Még véletlenül sem az elkövető! A csökött agyatokkal fel kéne már fogni, hogy akár vannak menekültek akár nincsenek, aki elszánta magát a terrortámadásra az végre is fogja hajtani. Maximum megnehezíteni lehet a dolgukat, de megakadályozni, főleg egy ilyet jellegű támadást, nem. Hermetikusan Európát sem lehet körbezárni. Arról nem is beszélve, hogy Tunézia francia gyarmat volt az 50-es évek közepéig ergo teljesen más elbírálás (közigazgatási eljárás) alá esnek, mint a háború sújtotta országokból érkezők, és mindig is szép számmal voltak jelen az egykori anyaországban. Tunéziában béke van és az egyik legjobban fejlődő arab országok közé tartozik, emellett az egyik legfelkapottabb turista célpont. Legalább is volt, míg a szélsőséges iszlamisták ott is meg nem jelentek. De valószínű arról is Merkel tehet…. legalább is a sötét mélymagyarja szerint biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@krumpli: Pedig nem viccnek szántam...
1magyar
Jön megint a nagy duma a vezetők részéről, hogy mindent megtesznek, hogy ez többé ne forduljon elő, de ebben az évben már mintha harmadszor ismétlik ugyanezt.
verőce21
Kell még néhány tucat ilyen apró incidens Európában, hogy az európai vezetők a tanácskozásnál előbbre is lépjenek a védekezésben, de főleg a megelőzésében.
A tanácskozásokon jól fogy az üdítő és a pogácsa, ezzel elintézettnek tekintik az ügyet.
fekete
A BBC szerint semilyen jarmunek nem lett volna szabad behajtania,a rendorok att engedtek,mivel,hogy Fagylaltott visz az egyik uzletbe! Akora auto fagylalt???Senki sem nezett
bele.Erdekes senki sem beszel rola. 2 X halottam a BBC-ben,eszt a dolgot.Azota sem.
verőce21
Nyugati "demokrácia":
A Facebook zárolta a menekültiparról és bevándorlásbűnözésről író Udo Ulfkotte oldalát
Lecsapott a Zuckerberg-birodalom cenzúrája.

A tényfeltáró újságíró könyve néhány nappal ezelőtt jelent meg Grenzenlos kriminell címmel. Ebben arról ír, hogy Németországban elhallgatják a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket.
alfahir.hu/a_facebook_zarolta_a_menekultiparrol_es_bevandorlasbunozesrol_iro_udo_ulfkotte_oldalat

...bizony migránsra, migráns leszármazottra csak jót vagy semmit …

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.