A csütörtök éjjeli nizzai terrortámadás megerősíti annak szükségességét, hogy megsokszorozzuk erőinket a terrorizmus elleni küzdelemben – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az MTI-nek.

A tárcavezető – aki Ulánbátorban részt vesz az Ázsia-Európa csúcstalálkozón (ASEM) – a csütörtöki nizzai eseményekkel kapcsolatban kifejtette: a Külgazdasági és Külügyminisztérium a lehető leghatározottabban elítéli a terrorcselekményt, amely egyúttal megerősíti a terrorizmus elleni küzdelem szükségességét.

Magyarország a terrorellenes nemzetközi küzdelemből erején felül kiveszi a részét – állította.

Szijjártó Péter kiemelte: Magyarország szolidáris Franciaországgal, és ezt a mai tanácskozáson a francia külügyminiszter delegációjának el is mondta.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A teljes határszakaszra tegyétek ki a fényképedet
biztos, hogy visszamennek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A teljes határszakaszra tegyétek ki a fényképedet
biztos, hogy visszamennek !
nusika
Ez a terrorista bejárta a "fél világot" és ott ölt, ahol eltervezte, de majd Szijjártóék megakadályozzák ... :))))
figyelo.hu/cikkek/435476-a-nizzai-terrorista-olaszorszagban-is-megfordult
karma1
Hat a szijjaspetya apja is inkabb a szecskavagoba tehette volna a farkat, mielott nekiallt legyartni ezt a felhulyet...Valaki magyarazza el ennek a retardaltnak, hogy a nizzai esemeny NEM terrorcselekmeny volt, hanem egy rosszul kezelt elmebeteg buncselekmenye, ami miatt - ha elve maradt volna- meg el sem itelik, mert depresszios volt es gyogyszeres kezeles alatt allt...

Latjatok, ez lesz, ha valaki nem szedi a Grazban eloirt gyogyszereket... Mar eddig is eleg nyoma van... Nem kellene tetezni...
RonaGyuri
Magyarország - mármint ők - a terrorellenes nemzetközi küzdelemből erején felül kiveszi a részét. Istenem ez a semmi is az erejükön felül van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.