A 17 éves lajosmizsei fiú 15 éves testvérével úszott a tengerben csütörtök este, de nem jutott vissza a partra – adta hírül a maltatoday.com. A fegyveres erők azonnal megkezdték a viharos tengeren a keresését, de fel kellett függeszteniük az időjárás miatt. Másnap újra kezdték a kutatást, de egyre kevesebb a remény – írja a hiros.hu.

A fiú a családjával ment nyaralni Máltára, akik július 14-én csütörtökön este 20.15-kor jelentették a hatóságoknak fiuk eltűnését, aki állítólag a rossz idő ellenére ment a tengerbe.

Aznap éjszaka a Polgári Védelmi Minisztérium és a fegyveres erők is helikopterek bevetésével indultak a 17 éves magyar fiú keresésére, de a viharos tenger miatt feladták. Később újra indult a keresés, de ez idáig nem találták meg.

Kerestük a római konzulátust, hogy tudnak-e a máltai esetről, de arról tájékoztatták hírportálunkat, hogy tőlünk kapták az első hírt. A konzulátus kijelentette, hogy bármi segítséget kért volna a család, akkor azt megadták volna.

A maltatoday.com közölte, hogy a hatóságok a családtól kapott információk alapján beazonosították az eltűnt fiút. A lap leírja, hogy Murinai Bence után kutatnak a fegyveres erők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.