Sigourney Weaver amerikai színésznő kapja idén a San Sebastian-i filmfesztivál különdíját, a Donostia-díjat – jelentették be a szervezők az esemény hivatalos weboldalán. Olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Ridley Scott, Peter Weir, James Cameron, Mike Nichols, Roman Polanski, Ang Lee, vagy David Fincher...

Forrás: coolcity.hu
Feltöltő: CoolCity
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Gratulálok!
Ikonikus sci-fi számomra a Nyolcadik utas a halál. A bolygó neve halál. A végső megoldás: halál. Feltámad a halál. Alien filmek. Megunhatatlanok. Sigourney Weaver-nek találták ki azokat a filmeket.

Már 1979-ben megüzente a világnak, hogy mega cégek irányítják és teszik tönkre a Földet. És nem félnek ezek a cégek akár földönkívüli életformával, mint tökéletes, túlélő és vadász, katonai alkalmazásával pusztítani az embert. Azt is megjósolta a film sorozat, hogy a Walmart üzletlánc lesz az USA legnagyobb kiskereskedelmi hálózata.
Ezt, 25 évvel ezelőtt megmutatta a film. Vajon honnan tudhatták a rendezők?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.