Megölt az utcán egy nőt egy Stuttgart melletti kisvárosban egy szír migráns férfi. Machétével gyilkolta meg, utána megsebesített két másik embert is. Az áldozatokról egyelőre nem tudni kicsodák. A gyilkost egy arra járó BMW-s gázolta el.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ááá, nem migráns, már régóta németországban él a szír szar. Nem is arab, tiszta német, csak a szakálla miatt nézték tetves arabnak. A rendőrség is ismerte, mert mindennap vitt nekik hamburgert ajándékba, halálából, hogy befogadták őt a szegény menekültet. West.
mamo
Meg ma vonaton is Volt megint kėsülės. Nėmetbe most szakmunkäsok lesznek a menekültek a Katonasägnäl. Jo Ėjszakät!
Vosztok
@Peller Anikó: Angéla hívta meg. Az ő vendége.
Peller Anikó
@Vosztok: éppen volt nála egy mecsete, mert indult dolgozni a cukornádültetvényre. A csajszi meg követelte rajta a gyerektartást és ezért önvédelemből kapta elő a kis mecsete szobrocskát amit csupán maga elé tartott és a terhes nőci beleszaladt. A kis mecset szobrocskába. De csak kába lett, nem halt meg azonnal. Mert később a szíve végzett vele.

A szar meg ártatlan. Akarommondani a szir.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.