Magyarországnak komoly nemzetbiztonsági és gazdasági érdeke fűződik a kaukázusi térség stabilitásához, ebben pedig Grúzia kulcsszerepet játszik – állította Szijjártó Péter szerdán.

A tárcavezető szerdán Mikheil Janelidze grúz külügyminiszter meghívására hivatalos látogatást tett Tbilisziben.

Grúziában haknizott az újrafésült Szijjártó

Szijjártó Péter kifejtette: Grúzia az egyik legstabilabb politikai rendszerrel rendelkező ország a régióban. "Európának túl sok baja van most ahhoz, hogy elég érdekelt legyen abban, hogy elkerüljük a kaukázusi térség destabilizálódását, amely Európa biztonságára újabb drámai hatással" járna – vélekedett. Hozzátette: Magyarország ezért szoros kapcsolatot tart fenn Grúziával.

A külügyminiszter hangsúlyozta: Magyarország támogatja Grúzia euroatlanti integrációját, ugyanis minél gyorsabban haladhat előre az ország ezen a területen, annál stabilabb partnerként számíthatunk rá a jövőben is, ez pedig nagy érték ebben a térségben.

Kiemelte: Grúzia területi integritása és szuverenitása mellett mindig is kiállt Magyarország, ennek megfelelően az EU megfigyelői missziójában továbbra is kilenc magyar tisztségviselő teljesít szolgálatot.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hozzáillőbb volt a tarajos frizura. Azzal olyan volt, mint ami. Egy kappan.
nemkati
Hozzáillőbb volt a tarajos frizura. Azzal olyan volt, mint ami. Egy kappan.
Csodálkozó
Fésülhetik bármeddig, Szájjártatón csak egy agyátültetés segíthetne.
Tódor
...és felavatta a kék osztriga bárt...
vadnarancs
Nekem gyanús, ha valahol ennyire nyalakodnak. Igaz nyugaton senki sem fogadja őket, így keleten kell haverokat szerezni. Lukasenko szeretettel vár benneteket patkányok!
karma1
@Csodálkozó: Jaj de jo, akkor kuldjuk ezt a hulyegyereket Kinaba, mert nemregen hallottam a TV-ben, hogy meg 2030-ig akarnak elvegezni egy teljes fejatultetest...

Hat, ami azt illeti, valoban nemcsak a hajaval van gond, hanem azzal is, ami alatta van...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.