Évi 16 millió utast szolgál ki az izraeli Ben-Gurion repülőtér. Kilométerekkel a terminálok előtt megállítják a kocsikat, de csak a gyanús személyek járműveit kutatják át. Vallják, hogy a reptér nem katonai kiképzőtábor, a rendszer kulcsszereplői a kiképzett őrök.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Még nem hallottam róla, hogy bármely európai reptéren illegális migránst fogtak volna, terroristáról nem is szólva. :)
@Eriksson: Az Európán kívül van olyan ország, mely nem veszi komolyan a határait? Vagy így, vagy úgy de durván megtorolják az illegális határátlépést még Afrikában is.
Eriksson
@Mangu: Amikor illegálisan átléped az észak-koreai határt, 12 év kényszermunkát kapsz. Ha illegálisan átléped az iráni határt, akkor időkorlátozás nélküli börtönbüntetést kapsz. Ha illegálisan átléped az afgán határt, akkor lelőnek. Ha illegálisan Szaúd-Arábia határain átlépsz, akkor börtönbe kerülsz több éve. Ha illegálisan lépsz át a kínai határon, valószínűleg nem fogunk soha hallani rólad. Amikor illegálisan átlépsz Venezuela határain, akkor azt feltételezik rólad, hogy kém vagy, és a sorsod megkérdőjelezhető. Ha illegálisan átléped a kubai határt, börtönben végzed.
Azonban, amikor illegális Németországba, Ausztriába vagy Svájcba mész , akkor ezt kapod:
-> Szociális biztosítást
-> Mobiltelefont számlák nélkül
-> Fizetett bérleteket
-> Ingyenes egészségügyi ellátást
-> Pénzt, amelyet szabadon felhasználhatsz
-> Ingyenes nyelvtanfolyamokat
-> Ingyen jegyet busz, vagy vasúti közlekedésre
-> Gyerek bónuszokat
-> Ingyenes jogi képviselőket, hogy védekezni tudj az ellen, hogy kiutasítsanak az országból
-> Semmi kötelezettséged nincs, de több joggal rendelkezel, mint a hazai állampolgár

Nem vagyunk őrültek?

-Magony Mihály
Mangu
@Eriksson: Nem tudom, hogy ezt miért írtad, de köszi a felvilágosítást, ezeket ismerem, sőt, ennél többet is. Ez az eszetlen, torz liberalista alapú jogalkotás eredménye. Igen, Örültek a vezetők és a közömbös követők.
Eriksson
@Mangu: Miért írtam? Csak úgy példaképpen, hogy vannak országok ahol még számítanak az államhatárok és az állampolgárok biztonságérzete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.