Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke az emberektől félti a demokráciát.

A tárcavezető ezt arra reagálva közölte, hogy az EB vezetője úgy nyilatkozott: veszélyt jelent a jogbiztonságra, ha mostantól a Tanács és az Európai Parlament összes határozatáról népszavazásokat szerveznek. Kijelentette azt is, hogy a betelepítési kvótarendszer a szolidaritás elvén alapul.

Szijjártó Péter szerint a menekültkvóta az "ostobaság elvén alapul", és a magyar embereknek joguk van véleményt mondani sorsfordító kérdésekben.

Most az Európai Bizottság elnökét sértegette Szijjártó

Szijjártó sajnos egy szót nem fecsérelt arra a 3700 bevándorlóra, akiknek eddig letelepedési kötvényt adott el a kormány. A kötvények árából elképesztő, sokmilliárdos jutalékot kaszáltak Fidesz-közeli offshore-cégek és ügyvédi irodák. Eközben sajtóhírek szerint börtönviselt bűnözők is lehettek a kötvény vásárlói között, akik európai uniós állampolgárságot szereztek a Fidesz-kormány segítségével.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"és a magyar embereknek joguk van véleményt mondani sorsfordító kérdésekben."
Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most Orsós és fajtája nem lenne ebben az országban.
Amúgy persze nem nagyon pofázhat bele senki, ha a cigány-vajda pénzért állampolgárságot árul bárkinek, aki hajlandó tejelni neki.
Tudod mikor lehetne véleményt mondani sorsfordító kérdésekben ? Ha szavazhatnánk a Paks 2 bővítéséről és titkosírásáról, az ügynöklisták nyilvánosságra hozásáról, az állami földek eladásáról, az olimpiától, a MANYUP pénzek sorsáról, meg még úgy 100 kérdésről.
Brüsszelt lehet naponta kiosztani, míg rá nem unnak, hogy 1-2 balkáni ország ura pattog és ki nem basszák egyiket-másikat az Unióból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Vosztok: Na látod? Mikor elfogynak az amúgy is elapadó észérveid, egyből beindul a libsizés. Ez olyan mérvú szellemi sötétséget jelez, mint az alexandriai fárosz setétbe borulása áramszönetkor!@Vosztok:
silber13
@Vosztok: 17:3De egy nem, vvagy alig ismert társaság megitéléséhez nagyon csekély ez az idő, lehet igazad is az itélkezésedben, de lehet ugyanakkor bukfenc is A karó ellenében meg én is hozom a spádémat!:-))
vukkocska
Gyerekkorom mondása jut eszembe, amikor egymást hülyéztük: aki mondja másra, az mondja magára. Szijjártónak pedig muszáj mindig hülyét csinálni magából.
koszpeko
@karma1: Lehet,hogy épp herélik? :D
Úgy látják ezt már nem kell tovább tenyészteni.
koszpeko
@Vosztok: Már másnak is javasoltam.
Ha nem találod meg ebben a közösségben a saját géniuszi magasságokban leledző intelligenciádnak megfelelő beszélgető társat és derogál leereszkedni hozzánk.
Húzz a büdös picsába ahol olyan magas értelmi szinten vannak ahol te vagy.
nezelodo
@koszpeko: Ne koptasd a billentyűzetet miatta. Az örökké sértettek reagálnak így, használhatatlan volt nyilván a Kádár alatt, és itt is csak percemberke. Az intelligencia hiánya már a legalantasabb szervezeteknél is kockázati tényező.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.